hvordan en indtagelse arbejde ?

hvordan en indtagelse arbejde ?

Combustion

Din motor skal benzin til at køre og luft til forbrændingen-. ingen ild kan brænde uden ilt . Luften giver den gas, der brænder og skabe strøm til motoren . Når udløste den gas-hjulpet af luften-antænder i en eksplosion , der skaber pres . Og trykket er videregivet til stemplerne .

Standard indtagelse

Standard luftindtag oxygenat gassen inde i motoren . Når den tændes , blandingen forbrænder og skaber pres . Trykket får motorens stempler til at pumpe , og motoren til at dreje. På grund af den nærhed af indtaget mund til den varme motor , er varm luft suges ind, når du bruger en standard indtagelse . Varm luft er ikke så tæt som kold luft og optager mere plads inde i motoren . Mindre ilt betyder mindre eksplosiv forbrænding og lavere hestekræfter .

Cold luftindtag

Kold luft indtag pumpe kold luft ind i motoren . Indtaget er placeret væk fra de varme motoren og modtager kølig luft ned i nærheden af kofangeren . Den kolde luft er tykkere end varm luft og pakker mere ilt ind i motoren-tildeling af motor med flere hestekræfter . Kold luft indtag tilbyde den bedste ydeevne og de mest hestekræfter .

Filtre

Filtre holde skrald fra ind din motor . De tillægger mundingen af indtag og filter ud trash og restprodukt , samtidig med at luft i. Men bliver disse filtre tilstoppes fra tid til anden . Når filtrene er tilstoppet , er gassen ikke ordentligt iltet-så mere gas brændes end nødvendigt . Luftfiltre er ofte udskiftes i løbet af olieskift for støtte inden for brændstoføkonomi .


Relaterede artikler


hvordan man kan inspicere gearsystem i en Oldsmobile alero
hvordan man kan stramme eller udskifte kølervæske slanger i en Mitsubishi Eclipse
hvordan man rent alu bil fælge
hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Ford Explorer
hvordan man justerer timingen i en Nissan Sentra
hvordan du udskifter et luftfilter i en Ford Taurus
hvordan klar lak beskytter en bils finish ?
hvordan du udskifter tilbehør blæser til 2000 vw golf tdi
hvordan du udskifter baglygterne i en Pontiac Grand Am
hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Oldsmobile alero