hvordan et kølesystem blive beskadiget ?

hvordan et kølesystem blive beskadiget ?

Det Cooling System Overview

Det kølesystemet i din bil er ekstremt følsom , og alle dens dele skal fungerer korrekt for effektivt at afkøle motoren . Komponenter, der kan mislykkes er: radiator, slangerne , termostaten , vandpumpe , og presset flasken , hvis man er til stede .

Den Radiator

Radiatoren bruger et system af korridorer , der går frem og tilbage , så kølemidlet til at rejse længere og derfor , cool mere . Det er også beskæftiger kølefinner af aluminium , som fortrænger en stor del af varmen oprustning . Hvis gangene eller " stænger " bliver beskadiget , kan vandet ikke flyde smidigt og får varm . Ligeledes får hvis nok af de køleribberne beskadiget , vil det ikke fortrænge varme så effektivt , som forårsager mere varme . Undertiden kølerdækslet selv kan mislykkes , og ophører med at holde i sin annoncerede pres rating . Udskiftning af den fælles landbrugspolitik er en hurtig løsning , og er generelt det første sted, der skal inspiceres i tilfælde af en overophedning motor .

slangerne

Radiator slanger er generelt lavet af en speciel gummiblanding , der kan håndtere konstant varme og ikke bryde ned. Over tid , dog vil disse slanger svække og enten split eller blæse ud completely. The bunden radiator slange indeholder et stort forår for at forhindre det i at bryde sammen fra kraft af vandpumpe , og hvis det rust igennem, restriktioner kan oprettes som vil hæmmer køling . Varmer slanger blot kan udjævnede fra, hvis de slag , men så varmen ikke vil nå passagerkabinen .

Termostaten

Termostaten er en døråbning mellem radiator og motoren . Når motoren er stadig kold , lige efter at køretøjet starter , forbliver termostaten lukkede , således at varmen vil stige hurtigt , og motoren kan nå sit bedste driftstemperatur . Når dette sker, vil termostaten åbne , så vandet kan cirkulere . Gamle termostater kan have en tendens til at sidde fast , mens lukket , forhindre enhver vandcirkulation .

vandpumpe

vandpumpe er en enhed, der bruges til at fremdrive kølevæske gennem kølesystemet . Det viser med motoren via et bælte , og har pumpehjul , der ligner en fan blade , der holder kølervæske bevægelse . Hvis lejerne i vandpumpen går dårligt , eller løbehjul rust igennem, dens evne til at cirkulere kølevæsken er kompromitteret og varme vil opbygge .

om trykbærende Flaske

Nogle biler udnytte et tryk flaske i stedet for en radiator med en hætte . En radiator vil være til stede , men tankdækslet er på flasken , i stedet for. Mange gange disse flasker er lavet af plastik og den forventede levetid vil være lige så lidt som ¨¦t til to år . Aluminiumflasker er tilgængelige, men er dyre og at mange ikke indeholder en måde at se kølervæskestanden i flasken . Plastik hætter på tryk flasken kan også mislykkes , hvilket får kølevæske at koge over .


Relaterede artikler


hvordan man kan lede efter slid eller revner på bånd i en Mitsubishi Galant
hvordan man kan undersøge drivlinie og CV støvler i en Dodge frygtløse
hvordan du fjerner en forhandler navneplade decal ud af din bil
hvordan man stopper en bil fra overophedning
hvordan du foretager fejlfinding udstødningssystemet med en kviksølv Cougar
hvordan man kan lede efter slid eller utætheder på slanger og klemmer i en Ford F -serie
hvordan du udskifter et luftfilter i en Toyota Tacoma
hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Mitsubishi Galant
hvordan man kan opretholde servostyring væskestande i en Pontiac Grand Am
hvordan man kan justere bremsepedalen højde i en Saturn Vue