hvordan man får bedre gas kilometertal

hvordan man får bedre gas kilometertal

Med gaspriserne lavere i dag , kan brændstof kilometertal ikke være så stort et problem . Dog kan oliepriser rebound og prisen på gas vil skyrocket igen . På den anden side ønsker du måske at hjælpe miljøet ud ved at bruge mindre brændstof . Jeg vil ikke love outlandishly store stigninger , men en realistisk
1 .
Det allerførste er at finde ud af , hvad oktan dit køretøj er normeret til . De fleste køretøjer er normeret til 87 eller 89 oktan gas . Meget få modeller ligefrem brug for de dyrere præmie og dit køretøj blev kalibreret til at køre " billigere gas " . Se øjeblikkelige besparelser . Du kan som regel finde ud af dette ved at kontrollere din ejere håndbog . De fleste opkald for 87 oktan gas . Af den måde de fleste stationer at få det i midten lønklasse gas ved at blande regelmæssig og super sammen , hvis man tank er ude alt, hvad du får , er , hvilken ?
2 .
Kig på , hvor du ved at gas fra . Al benzin kommer ud af samme rør , og derefter trucked til din lokale station . Den eneste forskel er " tilsætningsstoffer " føjet til det . Jeg foretrækker en station , der er ny, så derfor tankene har ikke haft mange år til at opbygge vand og snavs , der kan gunk din brændstofsystemet . Jeg prøver også at tiden køber gas en dag eller så efter en leverance til stationen ( tanken slår sig ned ), men før tanken bliver lav nok til at kræve en anden levere ( sutte CRUD off nederst) .
3 .

Kør syntetisk motorolie . Jeg ved, det er dyrere , men du kan køre det længere mellem olieskift . I stedet af 3. 000 miles 5 tusind miles . Det sænker også friktion mellem motorerne bevægelige dele , derfor mindre kraft for motoren til at overvinde , resultater bedre effektivitet. Og ja alle motorer , nye og brugte , med undtagelse af " Rotary Engines "( Mazda ) kan bruge syntetisk olie .
4 .
Skift luftfilter . Du kan sætte i en forestilling filter , som også vil øge hestekræfter og brændstof kilometertal ( få den ene eller den anden ikke begge ) . Du kan også købe en standard filter til langt færre penge . Jeg personligt valgte en mid -range filter, et højere flow papir design , og finde det virker bedst for mig . Skift din luftfilter endnu ? Det er nok det mest oversete filter på bilen . Hvis du ikke kan trække vejret ordentligt kan du presse din bil opad bjerget ?
5 .
Tjek din tændrør . De fleste køretøjer i dag kører en eksotisk metal tippes stik såsom platin eller iridium . Mens disse er dyrere de sidste meget længere 2x eller 3x eller bedre end gamle modstand stil stik . Jeg ser kunder kommer ind med 115. 000 til 150. 000 miles på disse køretøjer , jeg kender lyder godt , men de burde have været udskiftet omkring 75. 000 mærket for at bevare dine bedste brændstof kilometertal . Oh yeah de gamle stil stik vil være nødvendigt at udskifte hvert år eller deromkring , hvis ikke hurtigere .
6 .
For så vidt angår brændstof tilsætningsstoffer, alle har der favoritter , jeg gør også . Alt, hvad jeg vil sige er de billigste mærker synes ikke at arbejde så godt som nogle af de dyrere mærker . Men at gå med de dyreste mærker er ikke altid den bedste løsning . Og du behøver ikke det hver tank fuld , skal du bruge en flaske hver måned til måned og et halvt .


Relaterede artikler


hvordan man korrekt puste din bil dæk
hvordan du udskifter skivebremser foran i en Chevy Corvette
hvordan man kan erstatte en forlygte pære i en kviksølv Cougar
hvordan man kan undersøge for dæk mangler i en Hyundai Santa Fe
hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Oldsmobile alero
hvordan du udskifter den forreste signallys i en Subaru Outback
hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en Mitsubishi 3000gt
hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en VW Jetta
hvordan man kan inspicere gearsystem i en Mitsubishi 3000gt
hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Saturn -ion