hvordan man kan erstatte en radiator kerne i en ’92 Ford Explorer

hvordan man kan erstatte en radiator kerne i en ’92 Ford Explorer

Jeg vil fortælle dig hvert trin du skal udføre for at erstatte en Heater Core i en ྘ Ford Explorer . Må ikke bekymre dig , vil du ikke nødt til at tage Dash ud

Du skal bruge: .
Ny Heater Core , lys , flad skruetrækker , 1 /4 " stik og skralde med udvidelse , måske et par kanal låse , og en 1 /2 time til at gøre det .


1 .
Første skridt er at hæve din hætte og afbryde slanger til Heater Core . Der er 2 . Den ene er den i , og andre er tilbage. Nu får dit lys på plads, og find hvor Heater Core er . Den Heater Core er placeret bag handskerummet . Se under instrumentbrættet , og du vil se et stykke af tæppe langs under side. Remove det .
2 .
Brug din fladhovede driver til at lirke plastic skubbe skruen ud lige nok til du føler, at det give . Der skal være 5 af dem at holde på gulvtæppet , der dækker til bunden af instrumentbrættet under handskerummet . Når fjernet vil du se en sort boks . Se under den til at finde skruerne for at fjerne den nederste . Når fjernede du vil se bunden af din Heater Core .
3 .
Nu gribe fat i bunden af Core og forsigtigt trække sig tilbage på toppen for at trække slangeforbindelser gennem firewallen . Når fjernede det er tid til at sætte nye Core på sin plads . Sæt kerne op i feltet og du måske nødt til at kigge ud under emhætten for at se om du kan se alle slangeforbindelser og justere indtil du får dem igennem. Det tager en kun et par minutter at få det .
4 .
Engang satte bunddækslet tilbage på plads med de 4 skruer , som du fjernede tidligere . Nu gå til , hvor tilslutningerne kommer ud i motoren området . Tilslutte din slanger op igen. Det betyder ikke noget, der er hvad . Placer slangeklemmer tilbage over slange og Core . Start din lastbil og check for utætheder .

gode råd og advarsler


 • Alle kan gøre det, og det vil spare dig overalt fra $ 60 til $ 200 for reservedele og arbejdskraft ved et værksted og især FORHANDLER . Uh !!!!! Jeg tog min del på Avanceret Auto for under $ 25, herunder skat .
 • Lad dig ikke narre af skæve auto reparation mænd siger, at du er nødt til at tage ud bindestreg og det er derfor, det vil koste dig et par hundrede dollars. Langt fra sandheden . Deres 10 år gamle nevø kunne gøre det selv. Nå måske med din vejledning .


 • Relaterede artikler


  hvordan man rent bil tæppe
  hvordan man kan justere bremsepedalen højde i en Nissan Pathfinder
  hvordan man detalje et køretøj
  hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en Hyundai Sonata
  hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en kviksølv Cougar
  hvordan man kan erstatte en trækstangscylinder i en Hyundai Santa Fe
  hvordan man kan erstatte en trækstangscylinder i en Ford Mustang
  hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Mitsubishi Eclipse
  hvordan man kan gøre bilvask sæbe
  hvordan man kan vaske bilen olie ud en bil