hvordan man med succes skrabe is og sne fra din bil

hvordan man med succes skrabe is og sne fra din bil

Jeg er ikke en stor fan af skrabning is af min bil om morgenen . Hvis du bor i det nordøstlige eller noget-andet, der bliver kold nok ( selv i områder som Georgien ) , kan is opbygges på din bil . På grund af dette , jeg nogle gange nødt til at afsætte mindst en god 15-20 minutter at få nok af isen ud . Efter flere år med beskæftiger sig med dette, her er et par tips om hvordan man håndterer det . . .

Du skal bruge:
Puds skraber
. Is.
Bil .


1 .
første tænder bilen på og varmer . Hvis du kan vente , så lad bilen varme op i et par minutter . Også , tænde din bagrude defrostere . Ved at gøre dette , vil din bil gøre det halve arbejde for dig i det mindste delvis smelter isen .
2 .
Hæld ikke vand ( varmt eller koldt ), da det bare vil fryse over oprettelse af en ny is lag , eller værre , kan det knække forruden . Du må heller ikke bruge din vinduesvisker væsker , da det også vil fryse . Jeg ved, at de kalder denne flydende " anti-fryse , " men tro mig , vil det i det mindste delvis fryser og efterlade et rodet frakke på forruden .
3 .
helt sikkert bruge en plastic isskraber . Hvis du ikke har en eller ikke kan finde dine, prøv ikke at skrabe det ud med metalgenstande ( f. eks skruetrækker ) . Du kan ende med at ridse dine vinduer eller revnet det .
4 .
Over tid skrabe sne kan få trættende ( især hvis du er nødt til at gøre mere end én bil ) . Jeg vil varmt anbefale en op og ned bevægelse , når det er muligt . På forsiden , vil du sandsynligvis nødt til at flytte armene fra side til side ( eller frem og tilbage ) , men på sideruderne , skrabe op og ned . Dette vil hjælpe dig med at spare energi , fordi tyngdekraften vil i det mindste hjælpe dig under den nedadgående bevægelse .


Relaterede artikler


hvordan man kan erstatte en forlygte pære i en Toyota Tacoma
hvordan du udskifter spænding regulator i en Toyota Tacoma
om bil detaljer
hvordan du udskifter baglygterne i en Mitsubishi Galant
hvordan man kan holde den indvendige side af bilen ren
hvordan man kan kontrollere og genopfylde en overførsel sag i en toyota tundra
hvordan du udskifter varmer slanger i en Honda Prelude
hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Chevy Camaro
hvordan du udskifter et luftfilter i en Chrysler Sebring
hvordan man kan erstatte en forlygte pære i en Oldsmobile alero