hvordan polerpasta arbejde ?

hvordan polerpasta arbejde ?

Du skal bruge:
Metrisk topnøglesæt
. Nye olie -skærm , eller rengøre gamle med ether .
Ny olie plade pakning .
Pakning skraber .
3 qts .
 Castrol 20w/50 .
Olie drypbakken .
Jack /bukke .
Håndrens og klude .

Forståelse polerpasta

polerpasta er en tyktflydende væske, der virker som en meget fint sandpapir . Polerpasta kan findes på de fleste Bilreservedelsforretninger som Auto zone eller Checker Auto Dele og nogle kædeforretninger , såsom Target og Wal-Mart . Det kan også bestilles online , fra firmaer, der sælger auto detaljer produkter . Det er forholdsvis billigt , kører omkring $ 10,50 per flaske . Polerpasta er fremstillet af en række selskaber , som også gør bilvoks og andre auto detaljer produkter . En af de bedre kendte polerpasta mærker er produceret af Turtle Wax . Selvom nogle virksomheder praler af, at deres produkter er bedre end konkurrenternes , polerpasta er stort set det samme , uanset hvem der gør det . Vælger , hvilket mærke bruge, er helt op til forbrugeren .

Brug polerpasta

Det mest vigtige ting at huske er at vaske din bil grundigt , før den anvender polerpasta . Anvende den på en beskidt bil vil resultere i en formålsløs , beskidte arbejde .

Stoffet er typisk anvendes i en frem og tilbage bevægelse , men det kan også anvendes i en " hvirvel "-bevægelse. Et vist pres skal anvendes til svampen , når udjævning af sammensatte på bilens overflade . Når den forbindelse er anvendt , vil overfladen fremstå kedelig og oxideret .

Anvendelse af stoffet ikke rent faktisk gør noget op til overfladen , bortset fra dække det . Den virkelige fordel kommer , når det sammensatte er fjernet . Typisk er den sammensatte fjernes ved håndkraft med en blød , ren klud , eller med en polermaskine . Uanset hvad , skal stoffet være helt tørres af køretøjets overflade . Når det er fjernet , vil overfladen fremstå skinnende og glat .

Sådan fungerer det

polerpasta virker som en meget fint sandpapir , ved forsigtigt at udjævne bilens lak med " slibning " ridser ud af det . Når stoffet er gnedet ind, det glatter kanterne af ridser og udligner overfladen af malingen . Dette vil igen , fjerner mærker og ridser fra malingens overflade . Når fyldt, det ridser synes glatte og ikke længere er synlige . Når den kobles med en farvet voks , der matcher bilens lak , polerpasta kan næsten helt fjerne ridser i overfladen og kan gøre dybere ridser malingen mindre synlige . Dog en tilbagegang på anvendelsen polerpasta er, at når det er fjernet , er det ofte producerer swirl mærker på bilens overflade . Der er produkter lavet specielt til at fjerne disse mærker . Swirl Remover væske kan tage sig af det problem, at polerpasta ofte efterlader . Swirl varemærker er mest fremtrædende af køretøjer, der er har en mørk-farvet maling job .


Relaterede artikler


hvordan man kan lede efter slid eller utætheder på slanger og klemmer i en Chevy Impala
hvordan man justerer timingen i en geo tracker
hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en GMC Sierra
om tændrørskablerne
hvordan du udskifter de bageste signallys i en Acura integra
hvordan man kan lede efter slid eller revner på bånd i en geo tracker
hvordan man kan opretholde servostyring væskestande i en Chevy Impala
hvordan man kan ændre termostaten i en Jeep Grand Cherokee
hvordan man kan opretholde servostyring væskestande i en Nissan Pathfinder
hvordan man kan servicere en soltag i en Chevy Camaro