hvordan radiator væske beskytter en radiator ?

hvordan radiator væske beskytter en radiator ?

Kolde vejrbeskyttelse

En 50/50 blanding af et typisk frostvæske /kølervæske og vand vil sænke frysepunktet for radiator væske fra 32 til minus 34 grader Fahrenheit . En frossen radiator er et alvorligt problem i en bil . Ikke blot vil udbygningen af varmeapparatet væske i radiatoren årsagen radiatoren at sprænge , men den begrænsning som følge af isen vil producere overophedning . Dette vil beskadige motoren så godt. Når radiatoren fryser op er det nødvendigt at få køretøjet til en temperatur beskyttet kabinet og gradvist afrimning køler og motorblokken . Dette skal gøres før ordentligt opladning af frostvæske /vand opløsning , hvilket forhindrer fremtidige frysning .

Hot vejrbeskyttelse

Ligeledes samme 50/50 løsningen af radiator væske vil hæve kogepunktet i bil fra 212 til 265 grader Fahrenheit . Koger over radiator væske normalt forvolder ødelæggelser på køleren først. Trykket bygges op , så hurtigt kølerdækslet kan ikke frigive trykket hurtig nok til at forhindre skader . Normalt radiatoren tanke kommer op i sømmene eller slag fra hinanden helt , men undertiden er alvorlige skader på motoren kan forekomme så godt. Bilindustrien Motoren har mange computerstyrede systemer, der er temperaturen lydhøre så enhver afvigelse fra normen medfører traume hele bilen ikke blot radiatoren .

Korrosion og smitte Beskyttelse

Den rette løsning af frostvæske /kølervæske og vand giver også beskyttelse, ikke er relateret til temperatur . Ved at kontrollere syre og PH niveauer i radiatoren væske den rigtige blanding reducerer korrosion i radiatoren . Ved at forhindre rust i andre motordele frostvæske /kølervæske hindrer rust fra opbygning i radiatoren . En tilstoppet radiator fordeler varmen mindre effektivt dermed forårsager overophedning af motoren . Andre tilsætningsstoffer , der bruges i kølervæsken forhindre skumdannelse og bundfældning af partikler , som ender i radiatoren . Brugen af demineraliseret eller destilleret vand i 50/50 blanding kan også nedsætte mængden af metaller , at " falde ud " af den opvarmede radiator væske .


Relaterede artikler


hvordan man kan servicere en soltag i en Acura integra
hvordan du udskifter gashåndtaget i en Chevy Camaro
hvordan man kan servicere en soltag i en Ford Explorer
hvordan man kan stramme eller udskifte kølervæske slanger i en Chevy kobolt
hvordan du udskifter forruden - skive slangen i en Hyundai Santa Fe
hvordan man kan inspicere udstødningssystemet på en Saturn -ion
hvordan man kan vaske bilen olie ud en bil
hvordan du udskifter ventildækslet pakning i en Plymouth Voyager
hvordan du udskifter den forreste signallys i en kviksølv Cougar
hvordan man kan inspicere gearsystem i en Ford Focus