om autoshampoo

om autoshampoo

Der er flere forskellige bilvask produkter, der er mærket " bilshampoo . " Nogle af disse produkter er til vask ydersiden af dit køretøj , og nogle af dem er til vask polstring inde i bilen . For det bedste resultat , at du bruger det rette produkt til opgaven gør

Funktion

Bil shampoo til ydersiden af din bil er designet til at rense snavs og fedt fra din maling job og samtidig beskytte overfladen mod ridser . Den meget tynd fornemmelse af shampoo hjælper med at holde små snavspartikler og endda slibende svampe eller klude fra ridse malingens overflade .

bilbetræk shampoo er designet til at skabe skum med til at krat polstring eller tæppe . Et fælles problem med rengøring bilbetræk er , at for meget vand , absorberes af stof og polstring . Afvaskning af polstring med skum undgår dette problem , mens du stadig få gode resultater .

Over tid har bil shampoo blevet forbedret for bedre at beskytte dagens custom lakeringer og holde skadelige partikler og forurenende stoffer fra forårsage skade på bilerne .

Typer

Den mest almindelige form for autoshampoo er pink sort, skaber masser af sæbeskum . Dette er et godt første skridt til en bilvask , især hvis du har planer om voksning bagefter . Et af de mest udbredte shampoo er Lanes Pink Car Shampoo . Mange fagfolk sværger ved det .

Gel bil shampoo er tykke og rige og arbejde meget godt på glas . Gel shampoo er også fantastisk, hvis du vasker på toppen af voks , fordi det ikke vil strippe din voks finish . Meguiar 's gør en stor gel shampoo .

Hjemmelavet bil shampoo vil spare dig for en masse penge . Der er mange måder at lave din egen hjemmelavede bilshampoo . Se næste afsnit for en stor bil shampoo opskrift .

funktioner

Denne hjemmelavede autoshampoo fungerer godt for bilen facader , og skummet kan bruges til at rense din indtræk og tæppe . Fyld en 5- gallon spand halvt fuld med varmt vand . Hæld en kop opvaskemiddel i spanden sammen med 1 /2 kop vaskemidler . Bland sæbe og vaskemiddel med din hånd, indtil den er opløst . Der bør være masser af sæbeskum . Scoop ud sæbeskum og børste dem ind i din polstringen , indtil polstring ser ren . Tør nogen ekstra sæbeskum væk med en ren , tør klud . Så brug den resterende væske i spanden at vaske din bil 's eksteriør. Sørg og skyl godt efter du er færdig skrubning .

Overvejelser

Når du køber en kommercielt tilberedt bilvask shampoo , skal du sørge for og læse vejledningen på flasken . De fleste typer af autoshampoo skal fortyndes med vand . Forholdet mellem fortynding er vigtig for at få de bedste resultater .

Forebyggelse /Solution

En god bil shampoo vil bevare din bil , hvis du bruger det på en regelmæssig basis . Nogle auto eksperter anbefaler at vaske din bil to gange om ugen for at holde din maling job i tip top stand . Uanset hvor ofte du vasker din bil , så sørg for at du tør det hurtigt efter vask . Dette gøres bedst ved at duppe vandet med et par store håndklæder til at få hovedparten af vandet , før du gnide håndklæder for meget rundt .


Relaterede artikler


hvordan man kan erstatte en trækstangscylinder i en Nissan Pathfinder
hvordan du foretager fejlfinding styresystemet i en Mitsubishi Galant
hvordan du udskifter de bageste signallys i en Ford Focus
hvordan man professionelt reparere flishugges maling på en bil
hvordan man kan erstatte en trækstangscylinder i en Hyundai Sonata
hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en Dodge Caravan
hvordan du foretager fejlfinding styresystemet i en VW Beetle
hvordan du udskifter den forreste signallys i en Kia spektre
hvordan du udskifter varmer slanger i en Jeep Grand Cherokee
hvordan du foretager fejlfinding styresystemet i en Nissan Pathfinder