om dug olie

om dug olie

Winterizing motoren til sæsonbestemt udstyr eller et køretøj, forlænger motorens levetid . Beskyttelse af det indre motordele fra rust og korrosion gennem smøring er af afgørende betydning for opbevaring motorer hele koldere måneder . Dug olie er vigtig i processen med at bevare en motor til brug i næste sæson , da det forlænger motorens levetid og reducerer dens vedligeholdelse og driftsudgifter . tågesystemer olie er let at anvende , og resultaterne er værd at investere

Betydning

Når årstidens køretøjer og udstyr opbevares for off -season , ubeskyttet motor og motordele bliver underlagt naturens elementer , drastiske temperatursvingninger , og dårligt vejr . Denne ikke-brug fag de dele, der kondens og erosion . Dug olie er designet til at holde erosion på afstand ved at give en beskyttende belægning og langvarig smøring til motoren dele . Det giver beskyttelse under indefrysning måneder , når andre former for motoren smøring kan fryse eller ophører med at være effektiv . Dug olie beskytter også motorer og motorer fra restbrændselsolie under opbevaringen måneder, hvilket kan mindske motorens ydeevne , øge året rundt vedligeholdelse , forårsage startvanskeligheder , og mindske den samlede udstyrets levetid .

Funktion

tågesystemer olie anvendes på karburatoren , når det er løber tør for brændstof . Olien er stærkt sprøjtes ind i karburatoren som det sidste brændstof brænder ud , for at give det en fuld pels for beskyttelse af overvintring . Det anvendes også i sprayform , at de indvendige overflader af motorens cylindre , at give et jævnt lag af beskyttelse og dermed forhindre cylinder skader . I gasmotorer , er fogging olie sprøjtes ind i luftindtaget , da motoren kører , og i dieselmotorer , er det anvendes til indsugningsmanifold . Dette er for at sikre, at olien bliver jævnt fordelt til dem, der er svære at nå.

Typer

tågesystemer olie ansøgninger beskyttelse af flere motorer del typer . Fås i spray form , kan fogging olie nemt anvendes på ventilstyr , stempler , indtagelse dele , cylindre og ringe af magt udstyr . Dug olie er designet til at beskytte to-og fire-takts rekreative cykler og terrængående køretøjer , håndholdte værktøjer, mindre motorer som anvendes i plæneklippere , landbrug og entreprenørmaskiner .

Fordele

Anvendelsen dug olie til en gemt motoren eller motoriseret udstyr forhindrer fugt i at nå sit metaloverflader , forebygge rust og korrosion . Dug olie giver også smøring og ekstra beskyttelse til de bevægelige dele af motoren til at sikre dens funktionalitet i næste sæson . Det bruges på alle typer af motorer og giver en nem start-up , næste gang udstyret anvendes . Det er normalt ikke indeholder skadelige kemikalier , såsom chlorerede opløsningsmidler og CFC .

Overvejelser

Generelt motorolier yde beskyttelse under registrering af motorens forbrug , når motoren dele er hyppigt anvendt. Når en motor har til at sidde i en længere periode , er motorolier begrænsede i deres virkning . Dug olie blev udviklet til at yde beskyttelse , når en motor er pensioneret for sæsonen . Det bevarer integriteten af motoren og sætter scenen for endnu et år på maksimalt brug .


Relaterede artikler


hvordan du foretager fejlfinding styresystemet i en Honda Prelude
hvordan du udskifter de bageste signallys i en Hyundai Sonata
hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en Honda Prelude
hvordan man kan lede efter slid eller utætheder på slanger og klemmer i en Hyundai Santa Fe
hvordan du udskifter vinduesviskerne i en GMC Sierra
hvordan du udskifter et luftfilter på en mitsubishi 3000gt
hvordan man kan undersøge drivlinie og CV støvler i en Chevy kobolt
hvordan du foretager fejlfinding tændingssystemet i en Dodge frygtløse
tætningsstrimler cedertræ sidespor
hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Ford F -serie