om flade dæk

om flade dæk

Hvad er flade dæk ? Det lyder som spørger, hvad er meningen med livet . Men definitionen her kunne lige spare dig fra at blive efterladt på den side af vejen . Kendskab til årsagerne til flade dæk , hvordan man forebygger dem , og den bedste måde at løse flade dæk , kan være lige så vigtig som flair og dæk skruenøgle

Identifikation

Der er en joke folk bruger , når de falder fra et dæk til reparation , de vil sige , " Det er kun fladt på bunden. " Er det definitionen af et fladt dæk-? . en , der er helt fladt med nultryk Faktisk er det bedst for bilister at betragte som fladt enhver dæk, der har mistet 30 procent af dens anbefalede pres Lad os antage , at dæk var oppustede korrekt på det sidste olieskift-siger 2000 miles siden Dækket er kontrolleret , og det er er ned til 20 psi fra 32 psi lagt ud på døren , at dæk er fladt og har brug for opmærksomhed på OK , måske din mulighed for at korrekt puste det én gang og. . check det i et par dage . Men det er bare ikke en god ide at vente til dækkets feen til at arbejde sin magi .

Typer

dækfabrikanter definere skade på et dæk , der er lidt på vej , som en vej fare skade . Det ville omfatte noget, du kan støde på i kørebanen , herunder huller . Desværre er disse normalt ikke dækkes af nye dæk garantier , medmindre du betaler ekstra på købstidspunktet . Så er der flade dæk forårsaget af defekter i materiale eller produktionsfejl . Disse er omfattet af iboende garantier , men kompensationen er afhængig en evaluering af dækproducent . Flade dæk er også forårsaget af nedbrud i bilens styre-eller affjedring , men normalt tager det noget tid for disse betingelser at forårsage et dæk til at gå flad . Hærværk er også et fladt dæk årsag . Se efter pinholes i væggen . To samstemmende flade dæk på samme side af bilen er døde give-måder .

funktioner

Ud over at være ude af eller lav på luft , hvad er flade dæk ud? Punkteret dæk , der bevarer objektet som en bolt tendens til at miste luften langsomt . Teknikeren kan fortælle hvor længe du har kørt rundt med bolten i dine dæk , hvor meget af hovedet af bolten er slidt ned . Sandsynligvis det værste, der kan dukke op i dine dæk er en industriel korte . Det gør to forskellige huller omkring en halv tomme mellemrum hvilket ofte kræver en udskiftning af dæk . Den flade dæk din mekaniker hader at se er dem med de staaltraad hænge ud . Naturligvis disse skal udskiftes , men stadig udgør en fare for den service personens hænder, mens demontering af dæk . Et dæk kan også gå flad uforskyldt af sine egne . Hjulet kan blive beskadiget på grund af et hul i vejen eller en hjul kan ruste på indersiden og forhindre dækvulst fra sæder korrekt. Et dæk , der ikke er fuldt oppustet og er udsat for vand vil gå flad , hvis det fryser natten som isen danner mellem dæk perle og fælgen .

Forebyggelse /Solution

I betragtning af den vejmiljøet , flade dæk er uundgåelige . Selv run flat dæk lider skade i forlænget lavt tryk episoder . Så med lille chance for en løsning på fladt dæk , er det næste bedste strategi forebyggelse . Undgå snavs i vejen og langsommere på forhånd af huller er naturligvis en del af planen . Så hvordan kan du ellers undgå at blive fanget med et fladt dæk ? Prøv at forudse dæk problemer . Nye dæk med masser af kød på slidbanen kan absorbere et objekt , der ville punktere en godt slidt dæk . Så noget som en lille skrue bare gør en tikkende lyd , og giver dig chancen for at fjerne det fra et nyt dæk . Mens en slidt dæk i samme scenarie ville forlade dig flad. En månedlig tur rundt dit køretøj er den bedste forebyggelse . Hvis det ser lavt , ikke overlade det til tilfældigheder og sætte en luft måler på det . Hvis du er mere end et par pounds kort , få det kontrolleret . Medtag et dæk evaluering hver gang du får din bil serviceret . Det bør ikke koste dig noget . Hvis den gør , måske skulle du ikke være at få dit arbejde der.

Ekspert Insight

Midlet mod et fladt dæk er naturligvis reparation . Dækket skal altid fjernes fra fælgen og lappet indefra . Kombinationen stik og patch gør et fremragende stykke arbejde at styrke det beskadigede område og udfylde punktering hullet med reparation materiale , så ståltråd ikke rust . Adgang til indersiden af dækkets tillader også tekniker til at gennemgå dækket . Sommetider skaden går ud over punkturstedet . En lang søm for eksempel også kan rive op på indersiden af dæksiden så godt. Brug fix-en -plane ( aerosol kan skrive ) kun i ekstreme nødsituationer . Fortæller altid at reparere anlægget , du har brugt den . Nogle tidlige versioner af det anvendte produkt en brændbar brændstof og alle typer har en rod til reparation person . Lime, der anvendes med patches virker ikke godt , medmindre alle de flydende form til fix- a- Lejligheden er fjernet . Endelig ville du blive overrasket over hvor hurtigt en helt fladt dæk , der kører på kanten , vil ødelægge den indre foring af en ellers repareres dæk . Lad os antage, dæk har nul tolerance over for nul psi .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter et luftfilter i en Honda Accord
om bilen farvetone
hvordan man kan justere bremsepedalen højde i en Nissan Pathfinder
hvordan man kan opretholde magten styring væskestande i en Ford Taurus
hvordan du udskifter de bageste signallys i en Toyota Corolla
hvordan du foretager fejlfinding tændingssystemet i en Pontiac grand prix
hvordan man kan opretholde servostyring væskestande i en Chevy lavine
hvordan man justerer koblingen i en VW Beetle
hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Mitsubishi Eclipse
hvordan man kan formulere bilvask flydende