om forruden - skive pumper

om forruden - skive pumper

Vinduesviskere kræver en sprinklervæske , et system , der bruger en pumpe til at producere forruden vand væske , kan fungere korrekt. Systemet giver forruden vinger til at tørre vinduet i en væske måde . Uden forruden-skive pumpe , ville væsken ikke blive udskilt , og knivene ville ikke arbejde ordentligt

Betydning

Motorkøretøjer bruge 01:59 vinduesviskerne til at feje hen over fronten , og i nogle tilfælde , bagruder af et køretøj . Den fejende bevægelse bruges til effektivt at tørre væk regn og snavs . Som mandat ved lov , operative køretøjer , såsom biler , busser , tog , fly og watercrafts , skal være udstyret med vinduesviskerne . Denne lov griber ind for at sikre, at hver bilist kører sit køretøj med en klar , uhindret udsyn til vejen .

Geografi

Hundredvis af producenter i hele verden producerer forruden-skive pumper , dog Trico Produkter mest kendte og respekteres . Den Trico vasker Pumpen opgørelse omfatter 37 originale stil 12- volt pumper , herunder modeller 11-529 , 11-530 ( hver forenelig med Caravan , Grand Caravan , Town Country , Voyager , og PT Crusier ) .

Effekter

Mest sprinklervæske pumper kommer med betydelige slange længde overskydende længde , at der ikke anvendes kan være skjult i boksen ved siden af reservoiret . For nem håndtering , plug udskiftning forrude-skive pumper ind i ledningerne af den oprindelige pumpen .

Overvejelser

ligger på den nederste del af vandtanken , forrude-skive pumper producerer en forrude sprinklervæske , som smører og giver fejende bevægelse forruden vinger . Denne væske er derefter brugt til at rense bugs , snavs , snavs , affald og indlån fra vinduet . Afhængig af model , kan de fleste vasker pumpe kits producere spray magt fabrikken originalt udstyr ( 42psi er det anbefalede tryk for en 1 liter reservoir ) . De fleste udskiftning kits er fremstillet til at matche de eksisterende visker systemer , afhængigt af mærke og model af bilen selvfølgelig . Pumper er også effektive i barske koldt vejr , når det er nødvendigt at løsne hård sne fra et vindue .

Fordele

Forrudesprinkler pumper er generelt sælges med et reservoir og pumpe kit . Sættet bruges til at for den generelle vedligeholdelse og reparation af den oprindelige og udskiftning udstyr .
Nogle sprinklervæske pumper er udelukkende til bagruder . Modeller med en front -og bagrude visker /vasker system vil blive mærket i overensstemmelse hermed . Kontrollere reservedelsnummer på eksisterende enhed-hvis udskiftning-. før bestilling

Størrelse

Forrudesprinkler pumper kan købes online på Amazon og Nextag eller i en kæde af detailforretninger som Mål fra $ 6 for en grundlæggende manual version til $ 21 for en vaskemaskine udskiftning pumpe kit . Forretningsmodeller som Liquidynamics Air Double membranpumpe kan omkostningerne så meget som $ 300 online .

Advarsel

Sikre korrekt køresikkerhed med en ny eller udskiftning forrude-skive pumpe . En beskadiget eller defekt vaskemaskine pumpe kan føre til en ulykke på grund af dårlig sigtbarhed .


Relaterede artikler


hvordan man vælger vinterdæk
hvordan man vælger en tjeneste garage
hvordan man kan servicere en soltag i en Ford Focus
hvordan du udskifter de bageste signallys i en Toyota Highlander
hvordan du søger gamle bildele
hvordan man justerer koblingen i en Nissan Sentra
hvordan du foretager fejlfinding tændingssystemet i en Dodge Ram
hvordan du udskifter den forreste signallys i en Ford Explorer
hvordan du udskifter forruden - skive slangen i en Chevy Silverado
hvordan du udskifter et luftfilter i en Chevy kobolt