om jump - starte en bil

om jump - starte en bil

Uanset om bilen er ny eller gammel , når batteriet er ikke godt , vil køretøjet ikke starte . Et dødt batteri normalt kommer uventet , så er det en god ide at bære jumper kabler i bilen på alle tidspunkter. Jumper kabler er nødvendige i processen med at hoppe køretøjet startes . Læs videre for at lære den rigtige måde til at hoppe starte en bil

Betydning

Når din bil batteri dør , skal du bruge en anden bil samt en række jumper kabler at genoplive batteriet. I processen med hoppe starte en bil , er en afgift fra arbejdsgruppen batteriet sendes gennem kabler i de døde batteriet , hvorved det nok magt til at komme i gang . Når køretøjet med den genoplivede batteriet begynder at operere , bliver batteriet oplades yderligere gennem bevægelse af køretøjet .

Funktion

Efter begge bilmotorer er slukket , tilsluttes det røde kabel klemmer til positive indlæg på hvert batteri . Slut det sorte kabel klemmer til den negative indlæg.
Tænd bilen med den døde batteriet . Det kan tage mere end et forsøg , før batteriet er fuldt opladet .

Effects

Selvom døde batteriet er blevet genoplivet , hoppe starte en bil , vil ikke altid holde opladning af batteriet, så det er en god idé at køre bilen til en smule efter det er blevet hoppe påbegyndes for at oplade batteriet helt .

Overvejelser

Overvej at få batteriet testes. De fleste auto del butikker og mekanik vil have en enhed, hvor gamle batteri kan testes , inden de køber en ny .

Advarsel

Brug ekstrem forsigtighed når du tilslutter kabler i et forsøg på at springe starte køretøjet . Hvis du tilslutter et kabel til en forkert terminal ( f. eks røde kabel til den negative terminal ) , kan du skabe en elektrisk kortslutning , der kan resultere i gnister flyver og potentielt endnu en brand .
aldrig ryge, mens springe starte en bil .


Relaterede artikler


hvordan man justerer timingen i en Chevy Corvette
hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en Dodge Caravan
hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en Dodge Durango
om brændstoffiltre
hvordan man kan spare penge på olieskift
hvordan du udskifter den forreste signallys i en Chevy lavine
hvordan man kan lede efter slid eller revner på bånd i en Chrysler Town & Country
hvordan du installerer atv bremseklodser
hvordan man justerer timingen i en Oldsmobile alero
hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en Toyota tundra