om maleri biler

om maleri biler

Maleri en bil er en fantastisk måde at afslutte et karrosseriværksted job eller gendanne en tabt skinnende udseende at bringe tilbage den smukke udseende , du faldt i kærlighed med . Imidlertid har bil maleri gået ud over målet om at gøre din bil skiller sig ud som ny , det kan også udløse kunstneren i dig til at udtrykke dig til verden , en vej ad gangen

Funktion

Maleri bilen selv kræver et par omhyggelig trin. Vask og rengør bilens karosseri helt med sæbe og vand . Påfør et lag voks-fedt remover at sørge for der er ingen støv eller snavs hængende på kroppens overflade. Sand ned i kroppen på en glat finish ved hjælp af sandpapir . Vask bilen igen og lad det tørre . Brug afdækningstape og avis til at maskere off trimme , glas , forlygter , sidespejle , lamper og områder , der skal beskyttes mod maling . Påfør et lag primer for at hjælpe den nye maling tillægger kroppens overflade. Lad det tørre og sand det ned til en glat finish . Påfør to lag maling med en 15- minutters interval i mellem og lad malingen tørre i 2 timer. Endelig gælder tre lag klar lak med 15 minutters mellemrum i mellem , og lad malingen tørre i 2 timer.

Overvejelser

Bil maleri bør ske i et lukket og varmt område for at beskytte frisk maling på kroppen fra vind og støv . Før du begynder , til grundigt at våd gulvet med frisk vand hjælp fælde støv , der kan være flydende rundt i rummet så meget som muligt . Bær altid og munden beskyttelse for at undgå indånde spraymaling . Også bære lange ærmer og latex handsker for at holde male fra huden .

funktioner

Bil maling kunne blive rigtig svært at arbejde , selv når du arbejder i en bygning , væk fra vind og trafik smog . Støv tendens til at finde sin vej og stædigt holde sig til frisk maling . For at løse dette problem , mange auto malere bruger en ledning til jord for rammen af de køretøjer, de er ved at male til en grund i bygningen , ligesom en elektrisk felt på væggen . Dette trick hjælper med at holde støv klistrer til maling

Advarsel

For at bevare det nye udseende af kroppen maling , vaske din bil med blødt vand for at undgå forurening af nye maling med mineraler . vaske bilen med en passende polish eller shampoo , voks din bil regelmæssigt efter en vask for at holde snavs i at finde vej ind i teksturen af den nye maling , og voks din bil under en varm sol, eller du vil misfarvet den nye maling .

Typer

Du kan klæde din bil med en ny , midlertidig maling job for en særlig begivenhed . Et tysk firma er at markedsføre deres egen midlertidige bil maling-kaldet foliacar-som du kan bruge uden at skulle fjerne den oprindelige maling . Og du kan gå tilbage til den forrige male på din bil når du vil . Og hvis du er den kunstneriske type , kan du bruge bil maling til at omdanne kroppen af dit køretøj til et lærred . Du skal blot vælge , hvad tema du kan lide og male dine kunstneriske brik ( se Resources nedenfor ) .


Relaterede artikler


hvordan man kan rense en æggede bil
om tændrør
hvordan du udskifter den forreste signallys i en Plymouth neon
hvordan man kan erstatte en forlygte pære i en Jeep Grand Cherokee
hvordan du ændrer automatisk transmission væske i en Pontiac Bonneville
hvordan man kan forbedre din gas kilometertal
hvordan man kan stramme eller udskifte kølervæske slanger i en Honda CR -V
hvordan man kan udfylde på forruden sprinklervæske i en Mitsubishi Galant
hvordan du udskifter den forreste signallys i en Hyundai Sonata
hvordan du foretager fejlfinding tændingssystemet i en Lincoln navigator