om nye maling job

om nye maling job

Ny maling på et køretøj kræver særlig pleje , indtil malingen er fuldt hærdet . Der er nogle grundlæggende trin , du kan tage for at beskytte din nye maling job , og også regelmæssig vedligeholdelse du kan udføre for at bidrage til at sikre maling holder i mange år

Du skal bruge:
A fra 1997 til 2008 Dodge Caravan , Plymouth Voyager og . Chrysler Town Country du har kørt fra ny , eller en du har købt med 50. 000 miles eller mindre på det , i god stand .
.
Et ønske om at spare en masse penge i mange år .
.
En Chilton 's eller andre mærke shop manual for netop din model .
Nogle mekaniske aptitude , men ikke meget.
En eksisterende evne eller lyst til at lære om simple mekaniske ting .
Viljen til at lære at være en patient , omhyggelig og sikker mekaniker for nogle rutineopgaver på din egen bil .
Ønsket om at udvikle et godt samarbejde med din lokale Bilreservedelsforretninger og lære at maksimere deres viden til at løse dine problemer så billigt som muligt .
.
Et ønske om at opleve den følelse af uafhængighed og tilfredshed du får , når du ikke længere holdes som gidsel af din lokale mekanikere .
.
Et ønske om at kunne passere langs de værdifulde oplysninger , du lærer at familie og venner .
.

Historie

Automotive malingen har været igennem mange forandringer gennem årene . I slutningen af 1800-tallet , blev køretøjer hånd-malet med en pensel ved hjælp af en sort lak . Af 1920'erne , var lak-maling , der anvendes og fås i farver. I 1930'erne blev lakering er anvendt, og som i 1950'erne , lak blandet med akryl blev brugt , med akryl tilbyde mere holdbarhed . I slutningen af 1970'erne , begyndte en klarlak finish over maling til overfladen , i 1980'erne , var klar lak almindeligt anvendte på nye biler . Klar lak påføres over malingen giver UV- beskyttelse og holdbarhed mod ridser . Den klarlak system er en to -trins proces . Farven lag maling er første etape , den klar lak er anden fase . Desuden kan nogle eftermarkedet lakeringer være bare en enkelt etape , ved hjælp af uretaner blandet ind i farve . Dette eliminerer behovet for en anden fase af en klarlak ansøgning .

Tidsramme

Ny maling , hvorvidt en enkelt eller to -trins proces , kræver typisk 60 til 90 dage til fuldt ud at hærde og helbredelse . Dette afhænger af miljøet samt . Med høj luftfugtighed eller et koldere klima , vil malingen tage længere tid at helbrede end i et tørt og varmt klima .

Advarsel

Voks , der indeholder silikoner ikke må anvendes under hærdning periode . Silikone vil kvæle den maling, der ikke gør det muligt at trække vejret ordentligt, og udleder kemikalier stadig i malingen . Uden disse usynlige opløsningsmidler udgivelser , kan malingen revner eller misfarve . Der er nogle pudse tilgængelige, der ikke indeholder silikone , der er sikre at bruge på nye maling . Disse vil beskytte finish og give det en skinne uden at skade den . Noget andet at undgå , er automatisk bilvask , som kan skabe ridser i den friske maling . Bilvask vaskemidler er ikke foreslået at blive brugt i løbet af hærdning periode . Det er bedst kun at bruge vand til at rengøre male , vaske bilen i hånden med en blød klud . Selv sne pensler bruges på en ny finish kan skade det . Undgå langvarig direkte sollys også . solen kan forårsage svækkelse af den nye maling gennem UV stråler

Forebyggelse /Solution

En ny maling job kan holde i mange år med ordentlig vedligeholdelse . Når malingen er hærdet , er der mange valg af kvalitet bil voks , der skal bruges regelmæssigt for at bevare og beskytte malingen fra UV -stråler , vejsalt og sten , der kan forårsage skår eller grubetæring . Brugt bil voksbehandling er foretrukket frem for automatisk bilvask spray voks , som ikke vil trænge eller sidste næsten lige så længe som hånd voksning . Særlige tar-fjernelse produkter bør også anvendes . Disse vil også arbejde på fugleklatter og insekter stænk , som skal fjernes så hurtigt som muligt for at undgå pletter .

Overvejelser

Du kan overveje at få malingen mix koden fra maleren , så du kan bestille touch- up maling til små chips eller ridser . Klar lak vil beskytte malingen med sin plastik -agtige film , men vil også gult med tiden , især mærkbar på en lys eller hvid maling job . Lejlighedsvis raspning med en bøde eller meget fint polerpasta bruges med en motoriseret buffer hurtigt vil fjerne gulning og bringe tilbage farve.


Relaterede artikler


hvordan du udskifter en trækstangscylinder ende i en Honda CR -V
hvordan du udskifter varmer kernen i en Saturn -ion
hvordan man kan rapportere huller i Philadelphia
hvordan man forebygger biltyveri
hvordan man kan polere svejse fælge korrekt
hvordan du foretager fejlfinding tændingssystemet i en Chevy Silverado
hvordan man rent alu bil fælge
hvordan du udskifter baglygterne i en VW Beetle
hvordan man bruger ler bar på en bil
hvordan man passer soft- top tag på cabrioleter