om polerpasta

om polerpasta

En af de bedst bevarede hemmeligheder blandt auto krop fagfolk er polerpasta . Det er en billig fix for mindre ridser , en forebyggende foranstaltning for rust og en fantastisk måde at forberede en bil til en ny maling job . Der er flere grader af polerpasta , fra fin til grov , hver anvendes til visse typer af ridser . Bruges rigtigt , kan det spare dig tid og penge

Du skal bruge: .
Car
Vinteren.
Instruktionsbog .
Car Survival Kit .

Betydning

polerpasta siges at være en kur mod ridset bil maling . Auto professionelle sværger ved evner polerpasta til at tage bunden lige ud af en bil maling . Polerpasta også hjælper med at fjerne oxidering fra biler , før det skaber et hul i kroppen . En mere almindelig brug er til at fjerne ridser før maling .

Funktion

polerpasta virker som det gnides på bilen . Den fine granulat i den sammensatte væsentlige flytte malingen rundt for at blive lige så dybt som bunden. Derfor bør polerpasta kun bruges til lys ridser . Mange krop mekanik også anbefale brugen af en polymer før polerpasta . Da polymeren tørrer , fylder det ridse i lakken . Den polerpasta derefter hjælper polere området til at ligne det omgivende maling .

funktioner

Et grundlæggende træk i polerpasta er sandkorn . Fine-grus forbindelser anvendes til let arbejde-i ridser , der er mindre og behøver kun polering ud . Medium -til-grove-grit polerpasta anvendes til mere alvorlige ridser , fjernelse oxidation og fjerne klar lak og maling fra en bil . Polerpasta af grus kan bruges i hånden , anvendes på en klud i en blid cirkulære bevægelser . Et andet program bruger en slibemaskine . Påfør polerpasta til bagskiver og buff .

Fordele

Eftermaling en bil tager en masse tid og penge , at mange bilejere ikke kan og vil ikke ønsker at bruge . Det er også modsatrettede for små , mindre ridser . Polerpasta er en ridse remover i en dåse , reparere de skader, uden besværet med en fuld maling job . Hertil kommer , fjerner den sammensatte oxidation , der ellers ville rust ud selve køretøjet .

Identifikation

polerpasta er en voks -lignende stof , der føles grynet , afhængigt af sandkorn . Flere grove grus føles mere kornet end fine sandkorn , der føles mere voks-lignende . Det er normalt pakket i en lavvandet krukke og er produceret af virksomheder, der gør auto voks .


Relaterede artikler


hvordan man kan opretholde din motor
hvordan man kan lede efter slid eller revner på bånd i en Chevy Silverado
om dug olie
hvordan man kan erstatte en forlygte pære i en Hyundai Sonata
hvordan du ændrer en elektronisk brændstof injektor
hvordan du udskifter sealed beam forlygter
hvordan man kan ændre termostaten i en Chevy Silverado
hvordan man kan vaske under kølerhjelmen af en bil
hvordan man kan inspicere dæk på en kviksølv Cougar
hvordan man kan kontrollere lufttrykket i et dæk i en VW Passat