om vinyl køretøj interiør

om vinyl køretøj interiør

Vinyl har ofte været et alternativ til læder. Det er nemmere at passe , kan det se sammenlignes med læder og koster en brøkdel af prisen .
Vinyl er også en holdbart materiale , der kan modstå falmning dog , revner kan være et problem for vinyl interiører i biler

Historie

Vinyl har længe været anvendt i biler . De fleste klassiske biler fra 1950'erne og 1960'erne har vinyl polstring i modsætning til læder . Når disse køretøjer blev lavet 40 og 50 år siden , var det billigere at bruge vinyl , end det var at bruge læder . Hertil kommer , da brugen af vinyl i modsætning til læder betydeligt reduceret prisen på et nyt køretøj .

Identifikation

Selvom brugen af vinyl som bil polstring blev udbredt , kunne en køretøjet stadig købes med lædersæder , hvis bilen køber foretrukne .
Vinyl er faktisk lavet af en type plast . En vinyl Stoffet er identificeret som en forbindelse, der er økologisk og indeholder en ethenyl eller vinyl gruppe .
Vinyl ligner meget læder , men når du rører ved det, vil du mærke forskellen . Læder tendens til at have en hårdere tekstur , mens vinyl er glattere og føles en smule plasticlike når du rører ved det .
som læder , vinyl kommer i mange forskellige farver .

Fordele

I modsætning til læder , er vinyl polstring meget lettere at rengøre og pleje . Vinyl kan typisk renses med sæbe og vand , mens læder skal behandles på en regelmæssig basis for at undgå revner og udtørring .
Vinyl behandlinger er tilgængelige for at holde vinyl polstring i tip-top form . Hertil kommer , er varemærker fra pen og markør nem at fjerne . Pen og markør er næsten umulige at fjerne fra læderbetræk .

Overvejelser

Selvom vinyl kan ligne læder og er lettere at rengøre og pleje end læder , der er et par ting, der gør læder bedre . Den første er revnet . Vinyl er meget tilbøjelig til at revne , når det udsættes for ekstrem varme og kulde . For eksempel , hvis du ikke har tonede ruder , vil din møbelpolstring udsættes for direkte sollys og høje temperaturer om sommeren . Desuden vil det samme ske i vinteren . Det betrække vil blive udsat for ekstremt kolde temperaturer . Fordi vinyl består af plastforbindelser , det er tilbøjelig til at revne.

Advarsel

Vinyl polstring kan også være farligt i ekstremt varmt vejr . Vinylsæder kan få ekstremt varme og kan brænde dig , hvis du er iført shorts eller en nederdel . Den bedste måde at beskytte dig selv fra at få brændt , er at lægge et håndklæde ned på dit sæde , mens bilen er parkeret . Også , efterlader din vinduerne rullet ned bare en lille smule vil give luft ind i køretøjet , vil dog sæderne stadig være varm .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter de bageste signallys i en Lincoln navigator
hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Dodge Caravan
hvordan man kan stramme eller udskifte kølervæske slanger i en Dodge Ram
hvordan man kan inspicere gearsystem i en Dodge frygtløse
om syntetisk motorolie
hvordan du udskifter varmer slanger i en Hyundai Santa Fe
hvordan man bruger trailer Tarps
hvordan man kan servicere en soltag i en Chrysler Town & Country
hvordan du udskifter varmer slanger i en Pontiac Grand Am
hvordan man kan stramme eller udskifte kølervæske slanger i en Chevy Corvette