om vinyl spraymaling

om vinyl spraymaling

Slitage over tid kan forårsage den oprindelige glans af denne skinnende vinyl overflade, der benyttes hverdagen til at falme . Restaureringen er muligt gennem en anvendelse af vinyl spraymaling , en økonomisk alternativ til gør -det -selv . I en kort tid , kan vinyl spraymaling anvendes til at give denne overflade et nyt udseende og et længere liv

Identifikation

Vinyl overflader er sammensat af plastic polymerer , der kan bære ned over tid . Vinyl i sprøjtemaling er et produkt designet til at tilbyde en hurtig og endda måde at reparere en vinyl overflade . Vinyl spray maling danner en frakke , der klæber meget godt til den malede overflade . Mange vinyl overflader er bløde og fleksible , derfor vinyl spraymaling er designet med fleksibilitet for øje . Det forhindrer også fugt i at sive gennem den restaurerede vinyl , og malingen fleksibilitet mindsker sandsynligheden for, at vinyl revner . Derudover vinyl spraymaling genopretter farven på vinyl overflade , med et lag af maling, som modstår falmning .

Typer

Vinyl spray maling der bruges til at genskabe en række forskellige overflader . Det kan anvendes til dashboards og bilsæder , som har en tendens til at falme fra stråler fra solen. Vinyl spraymaling vil genskabe farve og glans skrællet væk over tid . Vinyl spraymaling kan også gendanne vinyl møbler , samt bagage og sportsudstyr , såsom vægtløftning bænke og løbebånd , og cykelstole .
Vinyl sprøjtemaling kommer i flere farver , som matcher de fælles vinyl produkter på markedet . Fra de klassiske sorte og hvide , til Mokka kaffe og Palomino , vinyl spraymaling genopretning vil bringe nogen vinyl overflade tilbage til sit oprindelige udseende .

Fordele

Vinyl sprøjtemaling har vinyl maling harpiks , hvilket betyder , at vinyl er bruges til at gendanne slidte vinyl overflade i ansøgningen . Den vinyl maling i spray form giver en jævn fordeling af maling , hen over overfladen . Med manglen på penselstrøg og folder , vil vinyl spraymaling give en ensartet udseende til den restaurerede vinyl .
For at få det maksimale udbytte af at genskabe din vinyl overflade med vinyl spraymaling , anvende en tung første lag . Dette vil mætte de gamle vinyl , giver det en fuldstændig og grundig dækning . Det giver også en stærk base for en ekstra lag , hvis det kræves . Anvende mere end et lag kan forlænge den tid, før en anden reparation på vinyl er påkrævet .

Advarsel

Brug vinyl maling på et godt ventileret område , og slid beskyttelse af huden for at undgå irritation . Også når du bruger malingen til at genskabe en bil tæppe , anvende vinyl malingen til hele området , så små variationer i farve , samt kontrasten mellem det gamle og det nye , ikke skiller sig ud . Mens spot behandling kan gendanne stedet , vil det ligne en ny plet på en slidt overflade .

Overvejelser

Vinyl er en udbredt produkt , på grund af dets alsidighed og funktionalitet. Det ser ud til i mange husstande og virksomheder poster fra bagage til stole til biler , og over tid , kan de revne , slid eller falme . Vinyl spraymaling er et billigt alternativ til reupholstering eller købe nye afløsere . Den kan anvendes med omhu og tålmodighed , at give denne særlige , sentimentale punkt en ny lejekontrakt og en fornyet look .


Relaterede artikler


hvordan man kan vaske bilen olie ud en bil
hvordan man kan lede efter slid eller utætheder på slanger og klemmer i en Hyundai Sonata
hvordan du udskifter et luftfilter i en Lincoln navigator
hvordan man kan opretholde magten styring væskestande i en geo tracker
hvordan man kan smøre døren slutblik og spor i en Chevy lavine
hvordan man kan servicere en soltag i en Cadillac Escalade
hvordan man kan lede efter slid eller revner på bånd i en Chevy Impala
hvordan man kan erstatte en trækstangscylinder i en Nissan Maxima
hvordan man kan servicere en soltag i en geo metro
hvordan du foretager fejlfinding tændingssystemet i en Ford Focus