hvad er en tør brint system ?

hvad er en tør brint system ?

I en tør brint system elektriske komponenter holdes adskilt fra , snarere end nedsænket i et køretøj, elektrolyt- opløsning . Selv om der stadig i eksperimentel testfaser , er tørre brint er konstrueret til at blive installeret på motordrevne køretøjer, der anvender traditionelle brændstoffer , som benzin og diesel , bidrage til at forbedre brændstoføkonomien og reducere emissionerne

Du skal bruge:
Sikkerhed beskyttelsesbriller, maske og handsker .
7 g kaliumhydroxid eller 5 g natriumhydroxid .
220 milliliter metanol .
Høj densitet polyuretan spand .
1 liter ren , ubrugt jordnøddeolie .
Potte med høje sider .
Gasbrænderen eller varmeplade .
Røreanordninger.
Kød eller slik termometer .
Akvarium luftpumpe .
Keramisk luft sten .
Konisk bund tank med ventiler i bunden .
Vand .

Funktion

Ved at blande sammen ilt og brint gas i cirka en to- til- en ratio , producerer en tør brint system knaldgas , en høj-energi , ren- brænding , vedvarende brændstof kilde . De gasformige knaldgas blandingen sendes gennem luften indtag af bilens motor , hvor det forbrænder , frigive energi og blive vanddamp i processen .

funktioner

For at justere brændstof og luft forhold i en motor korrekt , tør brint systemer kræver normalt en manifold absolut tryk-masse luft flow ( MAP-MAF ) controller . Arbejde i forbindelse med MAP-MAF er den elektroniske brændstofindsprøjtning forstærker ( EFIE ), der giver et køretøj computer at skabe balance mellem brændstof og luft nøgletal præcist . Ifølge marts-Labs , er en pulsbredde modulator ligeledes nødvendigt at fastsætte strømstyrke trække så at de tørre brint -systemet fungerer med optimal effektivitet .

Effekter

Som knaldgas er antændt , det brænder sammen med et køretøj normale brændsel på et accelereret tempo. Dette resulterer i højere energi- output og forbedret brændstofeffektivitet som en større procentdel af den normale brændstof er brugt op .

Fordele

De største fordele , der kommer fra at bruge en tør brint system er øget hestekræfter , bedre brændstoføkonomi , og reduceret emissioner. Den vanddamp , at resultaterne fra afbrænding af knaldgasser fungerer også som en naturlig kølemiddel for en motorens forbrændingskammer .

Misforståelser

Fordi det brændstof , der anvendes i et tørt hydrogen cellesystem forbrænder flere helt , mange mennesker tror, at det er 100 procent effektive . Dette er ikke tilfældet . Enhver tid en energiomsætning finder sted , er der noget energi tabt , og der er tre separate energi konverteringer, der finder sted i et tørt brint system . Første, at generatoren omdanner mekanisk energi til elektrisk energi . Dernæst er elektrisk energi omdannes til kemisk energi som cellen gør knaldgas . Og endelig , er kemisk energi omdannes til mekanisk energi som knaldgasser brænder i en motor . I hver af disse konverteringer , er der energitab , der finder sted , det system, så kan ikke være 100 procent effektive .


Relaterede artikler


elementer i mineralolie
Hvorfor min bil har brug for premium brændstof ?
hvad er de funktioner, gløderør ?
sifon pumpe instruktioner
hvordan man kan gøre biodiesel fra hærdet vegetabilsk afkortning
hvordan man kan udfylde din bil op med gas
hvordan biler bruger biomasse
Hvordan kan jeg forbedre gas kilometertal på et 1995 Silverado ?
Hvad skal jeg bruge biodiesel i min bil ?
hvordan man kan øge brændstof kilometertal på en 2007 Ford Ranger