hvordan de - presse en kølesystem

hvordan de - presse en kølesystem

Altid de-presse en bils kølesystemet , inden du forsøger at kontrollere kølervæskestanden , tilføjer kølevæske eller forsøger at udføre reparationer på systemet . Moderne biler kølervæske fungerer under pres for at give mulighed for den høje temperatur under hvilke systemet fungerer , omkring 250 grader . Siden midten -1970 's bilproducenter har brugt overløb reservoirer til at indeholde overløb , når det indre tryk overstiger de anbefalede PSI og bløder fra en lille mængde kølevæske . gennem radiatoren 's pres kasket .
1
Erkend, at en trykreguleret kølesystemet fyldt med ekstremt varmt kølevæske er meget farligt. . Slippe kølerdækslet under disse betingelser kan medføre alvorlig skade . Depressurizing systemet er en funktion af tid og temperatur . Den eneste sikre måde at tage trykket af kølesystemet er at give tilstrækkelig tid til at temperaturen til at falde til et sikkert niveau , under 100 grader .
2 .
Modstå fristelsen til at åbne motorhjelmen og fjerne kølerdækslet , så snart du stopper bilen . Frigive trykket pludselig resulterer i varme damp og kølevæske spewing over det hele og skoldning dig . Hvis der kommer damp ud af motorrummet , ikke engang at åbne motorhjelmen , indtil dampen forsvinder . Når det er sikkert at åbne motorhjelmen og mens systemet køler ned , kig rundt på motoren for at se om du kan finde kilden til en kølevæske lækage .
3 .
Undgå at hælde eller sprøjte vand over ydersiden af radiatoren for at fremskynde køling . Koldt vand på en varm system kan beskadige køler og andre varme komponenter , yderligere skader motordele .
4 .
Test temperaturen ved omhyggeligt at røre ved radiatoren hætten og toppen af køleren . Når du kan mageligt hvile hånden på hætten og radiatoren top , det er sikkert at fjerne kølerdækslet . Faldet i temperaturen depressurizes systemet af sig selv . En afkølet system er et trykløst system .
5 .
Tilsæt vand eller kølevæske kun , når systemet er cool . Refill overløbet reservoir , hvis det er nødvendigt , at det niveau er markeret på ydersiden af reservoiret .

gode råd og advarsler


 • PSI ( pounds per kvadrattomme ) er den måling af trykket inde i bilens kølesystem . Hver bilproducent viser de anbefalede PSI i bilens betjeningsvejledningen . PSI kan også trykkes på bilens køler pres kasket .


 • Relaterede artikler


  hvordan elbiler påvirke elnettet
  hvordan man kan kontrollere dæk mønsterdybde
  hvordan man kan spare penge på bilforhandlere
  Hvordan hydrogen tanke arbejde ?
  hvordan man kan opretholde en bil på 50.000 miles
  hvordan man kan sende en bil
  hvordan man kan sikre, at dine vinduesviskere er klar til vinteren
  hvordan man kan lave en bil uden en mekaniker
  hvordan man kan konvertere din motor til biodiesel brændstof
  hvordan man kan forhindre bilbatteri korrosion med vaseline