hvordan du fjerner hvirvle mærker og spindelvæv på en bil

hvordan du fjerner hvirvle mærker og spindelvæv på en bil

Biler er udsat for mange elementer, der kan ridse og Ding deres overflade . Desværre , rengøring en bils ydre med det forkerte produkt kan forårsage hvirvles mærker eller spindelvæv . Selv auto detalje teknikere kan uforvarende skabe disse grimme problemer . Med de rigtige værktøjer og produkter, kan du fjerne hvirvel mærker og spindelvæv

Du skal bruge: .
Microfiber håndklæder
Bilvask løsning .
Vand .
Voks produkt .
Blød voks applikator .
High- speed buffer .
Orbital poler .
Klarlak beskytter .


1 .
Vask bilen grundigt med et produkt , der fjerner vejsnavs . Vær sikker på at du får alle de tjære og bugs ud alle overflader . Microfiber håndklæder er gode at bruge, fordi de er mindre tilbøjelige til at ridse bilens overflade . Vask med en håndklæde og skyl med en anden .
2 .
Anvend wax til din bil med en blød klud eller applikator . Gøre dette på en ikke-solrig dag , eller sætte din bil i skyggen . Påfør voksen sparsomt . Må ikke sættes på mere voks end du kan tage ud på den tid er angivet på etiketten .
3 .
Fjern voks med en high- speed buffer eller orbital poler . Begge disse burde have blødt polering vedhæftede filer. Arbejde maskinerne frem og tilbage i et lille område for at fjerne hvirvle mærker og spindelvæv .
4 .
Gentag trin 2 og 3 , indtil du får hele vokset bilen . Hvis du arbejder i små lapper og ikke dækker et stort område på et tidspunkt , skal du være i stand til at reducere eller fjerne hvirvle mærker og spindelvæv .
5 .
Seal den nyligt voks-overflade med en klarlak beskytter . Dette produkt giver din bil et glas-lignende glans samt er med til at beskytte det mod hverdagens snavs og skidt .
6 .
Hold din bil ren . Vask det jævnligt med produkter designet til at beskytte dens overflade .


Relaterede artikler


hvordan man kan tjekke en bils tændrørskablerne
colorado gaspris historie
hvordan man adlyde love for vinduet farvetone
en liste af elbiler
benzin opbevaring love
hvordan man kan re - installere komponenterne i en distributør hætte
hvordan man bruger bukke
hvordan man kan polere fælge
hvordan man kan forbedre gas kilometertal i en 2005 Chevy Silverado 2500hd
hvordan man kan konvertere din diesel til at køre på brugt olie