hvordan man kan inspicere dæk i en Ford F -serie

hvordan man kan inspicere dæk i en Ford F -serie

Ford F-serien er en pick-up truck populær med ejere , der ønsker en stærk bil til at trække . Kontrol af dæk i en Ford F-serien er en vigtig sikkerhedsforanstaltning kontrollere, at der kun tager et par minutter og kan forhindre alvorlige ulykker
1 .
Undersøg dækkene for ujævn slitage . Ujævn slid på kanterne eller i midten af dækkene kan indikere over-eller under-inflation . Hvis du bemærker udtynding eller ulige slitage langs kanterne , kan dækkene skal udskiftes og kursjustering . Overvej at dreje dæk , hvis du bemærker slid i de samme steder på alle dæk .
2 .
Kig på dækkene for skader , revner , buler eller søm og andre genstande indlejret i dækkene . Disse kan forårsage et fladt dæk på det værst tænkelige tidspunkt .
3 .
Tjek dine dæk under pres ( PSI ) ved at indsætte et dæk trykmåler i dækkets ventil stamceller ( dysen på siden af dækket ), når det er koldere udenfor , og du ikke har brugt bilen i et par timer . Tryk måleren ned , indtil du ikke kan høre en hvæse af luft . Bemærk den læsning . Tjek etiketten på førersiden døren for at finde ud af , hvad den maksimale PSI skal være. Tilføj eller trække luft til dine dæk , hvis din PSI angiver det . Når du tilføjer eller trække luft fra dækkene , så glem ikke at dobbelttjekke PSI igen .
4 .
Undersøg dækkene for dækslid barer i dækkene på tværs af slidbaner . Hvis du ser disse , slidbanen er slidt ned , og dæk skal udskiftes . Du kan også inspicere slidbane ved at tage en krone og indsætte det i dækket rillen med Lincoln 's hoved på hovedet . Hvis du se alle Lincolns hoved , er dækket alt for slidt og skal udskiftes . Ikke at have nok slidbane på dæk kan føre til farlige kørsel omstændigheder i vådt vejr .
5 .
Sørg erstatte nogen dæk med den korrekte størrelse dæk på din Ford F-serien . Hvis du ikke er sikker på, hvad størrelse dæk til at købe , så tjek GoodyearTires . Du skal blot indtaste dit mærke og år og finde ud af, hvad dæk vil arbejde for dig .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at tjekke de PSI og slidbanen af alle fire dæk , herunder reservedele .
 • Kontrol slidbanen er en god måde at tjekke for slitage , og hvis slidbanen er forskellig i forskellige områder , er dækket ikke iført korrekt, og kan have behov for udskiftning
 • Må ikke se på . væg dækket for den korrekte PSI . Altid gå med dit køretøj ejermanual 's anbefalinger .
 • aldrig puste dine dæk ud PSI noteret på mærkaten i din bil .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan reducere udstødningsemission
  gøre biodiesel brændstof
  hvordan man makeover en bil
  hvordan man kan ændre en bils batteri
  hvordan du installerer en strut
  hvordan man kan kontrollere dæk lufttryk i bilen
  fordele og ulemper af hydrogen motorer
  hvordan man kan tjekke en bils køler væske
  hvordan man kan farve med lift - and- pull -metoden
  hvordan man kan slippe af vand pletter på bilruder