Pontiac krom lydpotte tips

Pontiac krom lydpotte tips

Som leveret fra fabrikken , mest Pontiac modeller har generiske udseende udstødning tips . Men , ejere ofte opgradere den ser ud i deres udstødning tips med enten fabrikken krom tips eller eftermonteret krom tips , som der er et stort udvalg . Chrome tips vil ikke gøre din Pontiac nogen hurtigere eller hjørne noget bedre , det er en æstetisk opgradering , der er let at gøre

Udseende

Som enhver gøre , er der en temmelig bred vifte af udstødning tips til rådighed for forskellige Pontiac modeller . Hvilken en du går med er et rent subjektivt beslutning . Du kan gå med en større-end -stock enkelt stikkontakt eller en dobbelt stikkontakt lyddæmper spids . På modeller , der har en dobbelt udstødning , som er en udstødning , der tømmer på hver side af bilen , vil dobbelt tips på hver side resultere i en aggressiv udseende quad udstødning . Der er også en bred vifte af åbne stilarter , fra skråstreg ( eller vinkel ) udskæringer for at åbninger , der er simpelthen lodret . Der er også tips at funktionen afskårne eller rullet slutter med metal krum ryg . Disse er normalt dyrere .

Tilgængelighed

Du kan købe OEM ( Original Equipment Manufacturer ) Pontiac udstødning tips fra nogen Pontiac forhandler . De vil have nogle på lager og sandsynligvis nogle , der kan bestilles fra et katalog så godt. Men langt det største udvalg vil blive fundet på eftermarkedet , hvor du kan finde dem i Bilreservedelsforretninger gerne Pep Boys eller online virksomheder som Jegs Performance . Priserne spænder fra mindre end $ 10 til så meget $ 40 eller $ 50 for den højere kvalitet tips .

Installation og Care

Installation af en krom udstødning tip er som regel ganske nemt og kan gøres i løbet af få minutter for et øjeblik udseende opgradering . Tips normalt fastgøres med en eller flere sæt skruer , der holder spidsen af den eksisterende aftræk . Mens de ser godt ud , når de er nye eller nyligt polerede , forkromede udstødning tips kan plette , få kedelig og selv rust , hvis de ikke er taget hånd om korrekt . Vær sikker på at regelmæssigt rengøre og polere tips med en høj kvalitet krom polish til at holde dem på udkig frisk og nyt .


Relaterede artikler


bil toningssystem love
billige måder at øge hestekræfter i en 1989 mustang gt
hvordan du udskifter en BMW hætte emblem
hvordan man kan løfte din lastbil
hvordan man tilslutte et stereoanlæg i en Sunfire
spole overs vs sænkningssæt
hvordan du installerer en eibach svaje bar på en GTI
bil bagrude toning tips
hvordan du fjerner en installeret 2002 Ford F250 radio
hvordan man kan skifte sidemarkeringslygter signal lys på en m3 fender rist