forskellige farver til at male en bil

forskellige farver til at male en bil

Paint er et vigtigt element i enhver køretøjstype , da det ikke kun giver et køretøj karakter og individualitet , men også tjener til at beskytte kroppen paneler fra korrosion . Mulighederne for autolak er kommet en lang vej og tilbyder næsten ubegrænsede muligheder

Grundlæggende solide farver

De fleste af biler og lastbiler fremstilles i dag er malet en farve . De fleste bilfabrikanter vil male solid variationer af enhver farve spektrum , disse farver er ændret nuancer grundfarver . Disse farver kan variere fra monokromatiske farver som nuancer af hvide , grå og sorte . Alternativt Farver som en blå , rød og gul bruges til at gøre andre farvetoner .

Dark vs Light

Farven på en bil er ofte et udtryk for ejerens personlighed , men farven på en bil kan være ansvarlig for så meget mere end det . Lyst farver som hvide , gule og orange kan være meget synlig på alle tidspunkter af dagen eller natten , og i flere vejrforhold . Mørke farver som sort og blues tendens til at synes slankere og kan være forbundet med luksus . Nogle farver som orange og rød betragtes prangende og er ofte set på sporty modeller .

Metallic og Pearl

Polychromatisk , eller " metal flake " maling er en finish , der indeholder bittesmå metalskæl at overdrive kroppen linjer og konturer af et køretøj . Det var engang en eftermarkedet mulighed , men flere og flere bilfabrikanter i dag bruger en subtil version af denne maling på deres køretøjer . En variant af denne maling typer kaldes " perle ", og det virker ved at kombinere to forskellige farvelag . Dette kan skabe en subtil eller radikal ændring i farve afhængigt af den vinkel, hvor det ses .

Custom

Mulighederne i dagens brugerdefinerede farveindustrien er næsten ubegrænsede . Maling ordninger kan variere fra en grundlæggende form for brugerdefinerede male som en simpel to tone til yderst komplekse multi-farve vægmalerier og mønstre set på udstilling biler. Malede flammer eller kapsejlads striber er fælles blandt high performance cirkler , og indviklet vægmalerier og prangende design er oftest set på biler og lastbiler , der falder ind under den lave -rytter kategori . En form for perle maling kaldet " slik "er ofte brugt til brugerdefinerede applikationer , hvilket er en sølv maling belagt med en farve tonet , meget blank klar lak og giver en meget dyb virkning maling

geografi og klima

Dette er en vigtig faktor til at overveje , når de vælger den farve til en bil , som farver vil reagere positivt eller negativt til et bestemt område . I meget solrig og varm klimaer , som farver sort , blå og rød ofte en tendens til at falme og oxidere , og disse farver vil også vise støv og snavs mere end lysere farver som hvid , gul og sølv , som normalt ser rene ( selv når de er snavsede ) og modstå iltning .

Paintless

Den kortlivede DeLorean DMC -12 blev fremstillet fra 1981 til 1982 og blev solgt med en rustfri stål krop uden en plet af maling . Dette er den eneste bil , der skal produceres og sælges på en sådan måde . Det var oprindeligt tænkt til at være en spændende metode til auto organ overfladebehandling metodens problemer var hurtigt afsløret , da en karrosseripanelets ville lide en lille bule . Med ingen maling at dække over reparationer , var ejere tvunget til enten at købe en pebret nyt organ panel eller male hele bilen en solid farve .


Relaterede artikler


hvordan man installere en radio i en Buick lesabre
hvordan man kan forme en glasfiber kofanger
hvordan man kan afhægte Reese spænde fra en trailer bold
hvordan du installerer sænkningssæt på en Dodge Neon r / t
fordele og ulemper af lavprofil dæk
hvordan du installerer en radio i en Mazda årtusinder
hjemmelavet lyd i biler
hvordan man kan øge hestekræfter af en Ford Mustang
10 ting at lave en Mustang 5,0 hurtigere
hvordan du installerer halogen lys på en bil