hvordan du installerer en tagbagagebærer

hvordan du installerer en tagbagagebærer

Har en tagbagagebærer på din sedan , kan vogn eller SUV være temmelig praktisk . Du kan sætte cykler , kufferter eller flytte udstyr på toppen af køretøjet , hvilket sparer plads på indersiden og med mere plads til større dele . Installation af et rack tager omkring en time og nogle enkle håndværktøj

Du skal bruge:
Open-skruenøgle sæt
. Tagbagagebærer .
Målebånd .


1 .
Åbn dækslet på enden af taget rack mounts , og drej den medfølgende håndtaget mod uret til at løsne kroge , der holder montere på fabrikken taget rack .
2 .
Åbn bolt dække på toppen af holderen og løsne bolten med en open-end skruenøgle . Dette er den monteres , hvor slangen til tagbagagebæreren vil gå igennem .
3 .
Sæt baren gennem to af taget rack mounts , og sørg for de er peger mod hinanden og ikke væk .
4 .
Gentag dette trin for de to andre tagbagagebærer mounts og slanger .
5 .
Placer rack op på taget og placer tagbagagebæreren mounts på toppen af fabrikken tagbagagebærer . Holderne har en vinklet ende, som skal sidde mod toppen af fabrikken tagbagagebærer . Gentag denne proces for de andre sæt beslag .
6 .
Træk de to tagbagagebæreren mounts fra hinanden , så de er lige langt fra hinanden . Du skal være i stand til at justere den fjerne mellem de to mounts afhængig af hvilken type af tagbagagebærer , du har købt . Sørg for ikke at installere tagbagagebæreren direkte over fabrikken vandret mounts .
7 .
Træk en af tårnet mounts , så krogen på bjerget , der sidder på indersiden af tagbagagebærer er stram med fabrikken tagbagagebærer . For at sikre det , drej den medfølgende håndtaget med uret for at stramme montere på fabrikken tagbagagebærer .
8 .
Stram bolten i toppen af taget rack ved hjælp af open-end skruenøgle .
9 .
Gentag trin 7 og 8 for hver af de fire tagbagagebærer mounts .


Relaterede artikler


hvordan man opbygger en skov rat
hvordan man kan male din motorcykel for begynderen
hvordan du installerer en Holley karburatoren i en Chevy 350
Integra sænkning fjedre vs coilovers
hvordan man kan købe en spraymaling pistol for en bil
hvordan man installere en dvd hovedstøtte
gør det selv bil interiør
Sådan køber du børste vagter
hvordan man kan male hale lys linser
bil toningssystem love