hvordan man kan måle den udvendige diameter af dæk

hvordan man kan måle den udvendige diameter af dæk

Ved udskiftning af dine dæk , er det nødvendigt at kende deres ydre diameter , eller afstanden tværs den bredeste del af dækket . Hvis du ønsker at accessorize dine dæk med fælge eller andre dekorative , vil du også nødt til at kende dækkets måling . Diameteren af dæk , der leveres som standard på et køretøj er altid angivet i betjeningsvejledningen , men hvis du ikke har bilens manual , skal du måle den udvendige diameter af dækket selv

Du skal bruge: .
Målebånd eller lange lineal .


1 .
Placer udgangspunktet for målebåndet eller lang lineal på jorden , hvor dækket sidder . Hvis du bruger et målebånd , vil der være en lille tap , der stikker ud eller kan foldes ned over , så du kan holde målebåndet på plads . Hvis du bruger en lineal , skal du blot sætte ende af linealen direkte på jorden foran dækket .
2 .
Sørg for målebånd eller lineal er linet op med midten af dækkenes så tæt som muligt . Brug midtercirklen på hjulkapsel eller midterhullet i dæk mount til at hjælpe med at finde dækkets centrum. Du bliver nødt til at måle nær centrum af dækket for at få en præcis måling .
3 .
Målebåndet eller lineal lodret . Tage måling fra bunden af dækket til yderkanten af toppen af dækket .
4 .
Runde målingen op til nærmeste hele tommer , selvom målingen er tættere til næste tomme nedenfor . For eksempel dæk, hvis foranstaltningerne 14,2 inches , runde det op til en 15- tommer diameter , selvom den egentlige måling er tættere på 14 inches . De fleste dæk målinger foretages i hele inches og vægt af køretøjet kan trykke dækket ned lidt .


Relaterede artikler


rustfrit stål lydpotte tips
hvordan man vælger en momentomformer
hvordan man kan øge hestekræfter af en Ford Mustang
hvordan man wire en wolo horn
hvordan man kan ændre radio i en BMW
hvordan du installerer saks døre
bmw krom lydpotte tips
hvordan man kan vælge støddæmpere til en lastbil
keramiske headers vs rustfrit stål
hvordan du installerer en bil volt amp gauge