hvordan man kan tilpasse en s10 pickup

hvordan man kan tilpasse en s10 pickup

Chevy S -10 er en af de længste salg og mest populære lastbiler til Chevrolet . På grund af denne popularitet , har eftermarkedet entusiaster gjort deres S-10'erne passer deres personligheder. " Slamming " eller forvandle din lastbil til en " lav rytter , "for eksempel , har for nylig filtreret om Det Europæiske tuner bilmarked og har fundet et hjem med lastbil entusiaster

Du skal bruge: .
Sænknings
. Lavprofil dæk .
Air ride system .
Træk blokke .
Chevy small-block V8 motor ( ekstraudstyr ) .


1 .
Installer sænkningssæt at sænke suspensionen. Sænknings kan hjælpe dig slippe den samlede højde af din S-10 3 inches i front og 4 inches i de bageste . Ikke blot dette hjælpe til at sænke bilen , vil det reducere hjul godt kløft ( mængden af plads i hjulet godt ) , og det vil hjælpe med sving forbedring ved at sænke lastbiler tyngdepunkt .
2 .

Installer lavere profil dæk . Lavere profil dæk gøre det samlede diameter af dækket mindre , hvilket bringer S -10 endnu tættere på jorden . Dette sker normalt på samme tid eftermarkedet fælge er monteret på køretøjet . Selvom nye fælge er ikke forpligtet til at sænke lastbil , de normalt ser bedre , er lettere end lager og se bedre ud på sænket biler .
3 .
Erstat fabrikken chok med brugerdefinerede luft ride system . Air ride stød giver dig mulighed for at sænke bilen og hæve dit køretøj med komprimeret luft . Dette er almindeligvis omtales som " sække " , da stød gummi blærer . Dette er den ultimative måde at sænke din S -10 , samtidig med at holde det drivable på byens gader .
4 .
Installer trække blokke . Træk blokke mount til rammen af S -10 og giver en regn af gnister , når du sænker luften chok . Vintage lavere ryttere faktisk kørte på deres rammer for at skabe den gnister , men ved hjælp af træk blokerer vil forhindre de skader , som rider på rammen kan forårsage din S -10 . Disse bør kun anvendes på køretøjer udstyret med air ride systemer .

gode råd og advarsler


 • Mange smækkede køretøjer har opgraderet motorer . I bedste fald er din S -10 udstyret med en seks-cylindret motor . Per sporttruck. com , er det muligt at montere en Chevy small-block V8 motor i motorrummet på en Chevy S -10 . Dette er en stor ændring, men er ret almindelige blandt S -10 ejere , fordi det kan give en stærkt modificeret S -10 hestekræfter er nødvendige for at underbygge sit nye aggressive udseende .


 • Relaterede artikler


  vægtbesparelse : stål vs aluminiumsfælge
  hvordan man programmerer nøglefri adgang til en Dodge pickup
  hvordan du installerer nøglefri optagelse på en Chevy lastbil
  hvordan man finder den fremstillingsdatoen på dæk
  hvordan man kan male lomme fender flaring på en lavine
  hvordan du installerer en bageste kamera system
  hvordan du installerer en ventshade udluftning visir
  hvordan du installerer et løft sporvidde på en Subaru WRX
  installationsvejledningen til glød sporvidder
  hvor koldt luftindtag fungerer