Sådan nulstiller radioen i en honda

Sådan nulstiller radioen i en honda

De fleste Honda biler har en hård anti-tyveri sikringssystem på bilradioen . Hvis batteriet afbrydes eller erstattes , er computeren nulstilles eller noget andet nedskæringer strømmen til radioen , vil det ikke virke længere . Du skal nulstille radioen med en oplåsning kode for at få det til at virke igen . Reset metode kan ændre sig med hver ny model , og flere mislykkede forsøg kan gøre tingene værre . Det kan være et stort problem , hvis du har købt bilen brugt
1 .
Få nulstille koden til radioen , som varierer afhængigt af model og år . Der er en række steder koden kan være gemt , ligesom i handskerummet eller under sikringen dæksel , og du kan også få det ved at trykke på 1 og 6 forudindstillede knapper på samme tid
2 .
Retur til Honda forhandler , hvis du ikke kan finde nulstille koden . Du er nødt til at have købt bilen fra denne forhandler og skal dukke op i person med køretøjets identifikationsnummer at få det.
3 .
Tænd bilen og kigge efter en " input -kode " signal til at blive vist på radioen . Du skal muligvis tænde for radioen for at få dette budskab .
4 .
Indtast femcifret reset kode ved hjælp af radioens knapperne . Slukke for radioen og tænd igen .

gode råd og advarsler


 • Koden kan være placeret på en mærkat på bagsiden af radioen , hvis du kan fjerne den . Fabrikanten er meningen at fjerne denne mærkat under installationen , men det ofte ikke sker .
 • Hvis du laver tre forgæves forsøg på reset -koden , vil radioen låse ned , og du bliver nødt til at vente en time at prøve igen .


 • Relaterede artikler


  den bedste måde at installere en bilradio og holde det fra at blive stjålet
  tyfon luftindtag installation
  hvordan du installerer en alpin dvd afspiller
  hvordan du installerer en bil vakuummåler
  hvordan man kan spray lak autolak
  hvordan du installerer en styrdæmper
  hvordan man kan gøre status motorcykel rør højere
  hvad er den procentdel af tonet tilladt i NYC ?
  hvordan du tilslutter en alpin bil cd afspiller til en Sony 10 CD changer
  brændstoføkonomi tips i klassiske biler