det bedste dæk til Dodge Ram diesel

det bedste dæk til Dodge Ram diesel

Dodge Rams er ikke biler . disse tunge lastbiler kan ikke bare nøjes med noget lidt gummi , der vil indhylle omkring bestanden fælge den måde lettere køretøjer kan . Rams er velvoksen af natur , men ejerne af de største 3500 lastbiler skal der også tages hensyn til de lastbiler massive Tilladt totalvægt ( Totalvægt ) ved køb af et dæk .

Michelin LTX A /S

Den LTX si den ene af to bestand dæk, der udbydes på Ram , med den anden er BF Goodrich Rugged Trail T /A. Disse er begge fremragende dæk og er populære opgraderinger til dem, der ikke er så heldige at eje en Dodge . Den LTX var designet til at give en jævn kørsel , selv slid, lav støj og lav rullemodstand for god brændstoføkonomi. Med et- års fuld garanti og seks års fabriksgaranti defekt garanti , er det punktere -resistent LTX en god forretning for sine 190 dollars købsprisen .

Generelt Fanget HTS

Hvis du leder efter et budget dæk , der tilbyder stor trækkraft på tørre og våde veje , god trækkraft i sne og en 60. 000 -mile garanti , så HTS er dine dæk . På en sølle 95 dollars , kan HTS synes lidt bedre end nogle af de billige-skate gummi , der tilbydes af andre producenter , men lad dig ikke narre . General 's gør-det-hele dæk er en kompetent performer , der tilbyder 90 procent af alle andre helårsbrug dækkets vejgreb til den halve pris . Den Fanget eneste akilleshæl er dens is-road egenskaber , som ikke er det bedste på markedet.

Pirelli Scorpion ATR

The Scorpion er en populær dæk til dem, der har brug for en lidt mere greb off road , men ønsker ikke at ofre OE-niveauer på vej håndtering og slidbane støj . På $ 125, er Scorpion ikke de billigste dæk på markedet , men dets ydeevne er ligaer foran Ram 's lager Rugged Trail T /A , der koster 50 dollars mere . Den Scorpion er velegnet til de fleste off-road forhold ( inklusive grus og snavs ) , men falder lidt kort i ekstreme forhold ( som mudder og sten ) , der kunne være bedre behandles af en mere aggressiv dæk . Rullemodstand er lidt høj, men ikke overdrevet.

Firestone Destination M /T

Hvis du undrer dig over , "M /T " del af " Destination M /T " står for " Mud og terræn ", Som er præcis , hvad dette dæk er bedst til . Med hård-fyr ser , slidbane studdable , awesome trækkraft i mudder , sne og over klipper og anstændig-for-en-mudder-dæk på vej håndtering , er det lille underligt , at Destination betragtes sådan en god værdi for sine 130 dollars buy-i. Destinationen er en lille støjende og bærer ingen slid garanti , men disse mindre niggles er en fair pris at betale for et dæk , der udfører så godt andet.


Relaterede artikler


hvordan du udskifter en selvspændende fjernbetjening til en ford lastbil
Formålet med hjul afstandsklodser
hvordan du installerer en Honda anhængertræk
hvordan man kan tilpasse en mercedes
hvordan man kan tilpasse en brugt varevogn
hvordan man bruger en Pontiac Montana dvd -afspiller
hvordan man wire en sub ind i et lager radio
hvordan man wire en kofanger spil
nissan stereo fjernelse
hvordan du installerer en subwoofer på en fabrik stereo