eftermarkedet produkter til mini lastbiler

eftermarkedet produkter til mini lastbiler

Som navnet antyder , en mini lastbil er en lille pickup truck . Tilpasning mini lastbiler blev populær i 1980'erne . Den hobby har udholdt , selvom populariteten af mini lastbiler er faldet . Alligevel er der nok entusiaster bygning mini lastbiler til at berettige en bred eftermarkedet . Der er endda en mini lastbil magasin kaldet Mini Truckin ' .

Hjulophæng

En af de første ting , at de fleste ejere gør i at tilpasse deres mini lastbiler er lavere suspensionen . Ingen mini lastbil er virkelig fuldstændig indtil chassis svæver lige over asfalten . Der er mange suspension dele til mini lastbiler , de mest almindelige af dem er at sænke fjedre , ydeevne stød og coilovers . Der er også en airbag suspensioner for dem, der ønsker deres lastbil ekstremt lave .

Hjul og dæk

Efter at sænke suspension , en af de næste skridt er at installere en større sæt hjul og lav-profil gummi til en brugerdefineret look . Større diameter hjul hjælpe udfylde lastbilens hjulkasser og normalt ser langt bedre end de små , originale hjul . Lavprofil dæk se cool og hjælpe din lastbil håndtere langt bedre . Tire Rack er en fremragende ressource for eftermarkedet hjul og dæk til næsten ethvert køretøj under solen.

Ground Effects

De fleste mini lastbiler træk en slags jord virkninger eller body kit , nogle vilde , nogle milde . Der er en bred vifte af virksomheder, der gør kroppen kits og tilbehør til at hjælpe din mini lastbil skille sig ud fra mængden . Husk, en faglig organisation butik skal installere og male disse tilbehør til de bedste resultater. Tjek en større virksomhed som Body Kits til det største udvalg af kits til din specifikke mærke og model af mini lastbil .

Interiør

Sammen med resten af det, interiør er et vigtigt område at ændre for det virkelig brugerdefinerede mini lastbil . Virksomheder som Corbeau og Sparco lave en bred vifte af race spande , der ser godt ud i brugerdefinerede køretøjer . Grant og Momo lave en bred vifte af rat og gearknopper at hjælpe din lastbil interiør føle sig langt mere sporty . Efter dette, er at installere et sæt af Autometer gauges en prikken over i'et , som også vil hjælpe dig med at overvåge sundheden for dit lastbil .


Relaterede artikler


hvordan man wire en motorcykel omdrejningstæller
hvordan man kan justere Coilover
hvad betyder et skift kit gøre ?
hvordan man kan anvende g2 caliper maling
hvad de skal gøre , hvis en skifte førte kontakten ikke lyser
hvordan man kan løfte en GMC afhentning
hvordan du fjerner en luft lyddæmper fra en Chevy
trin -for - trin bilstereo monteringsvejledning
BMW E39 projektor forlygte monteringsvejledning
hvordan du installerer subwoofere og forstærkere i en Escalade ekst