hvordan man airbrush en Mustang

hvordan man airbrush en Mustang

Airbrushing en bil kan fjerne buler og ridser eller bare tilføje nogle meget tiltrængt liv til udseendet af din bil . Dette kan især være tilfældet, hvis genskabe en Mustang til sin oprindelige glans . En klassisk sportsvogn som der fortjener en god lakering, og du kan give det en derhjemme med en mere personlig kontakt end at tage det til et organ butik . Og du vil spare nogle penge i processen

Du skal bruge: .
Tack klud
. Afdækningstape .
Airbrush og airbrush maling .
Ansigtsmaske .
Beskyttelsesbriller .


1 .
Praksis med airbrush at finpudse dine færdigheder . Gør dig bekendt med værktøjet : knappen til at sprøjte maling er normalt oven på dysen og kan presses med din pegefinger . Tryk den hårdere eller blødere afhængigt af mængden af maling du vil anvende . Praksis sprøjtning i lige , lige linjer på en glat , jævn hastighed. Arbejde i et godt ventileret område , iført beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske for sikkerheden .
2 .
Test farven på den maling , du vil bruge . Hvis du forsøger at matche malingen til bilens aktuelle farve , spray en skrot stykke med den nye maling og vente på det tørre . Sammenligne det med maling allerede er på din bil og beslutte, om det er en kamp . Nogle malinger mørkere eller lysere , mens tørring , hvilket kan påvirke din Mustang udseende .
3 .
Vask bilen grundigt og brug en tack klud til at tørre det .
4 .
Mask bilen ved at anvende tape til områder , som du ikke ønsker dækket med maling . Dette omfatter vinduer , spejle og krom . Cover bilen med plader af plast eller papir , hvis der er store områder, som du ikke ønsker malet . Sørg for , at ved anvendelsen af båndet , er det trykket ned glat , uden folder eller rynker , da det kan give uønskede maling for at sive ind
5 .
Spray det første lag maling på bilen med glatte , selv strøg . Prøv ikke at overlappe de strimler af maling og holde airbrush omkring 4 til 6 inches væk fra bilen for den reneste look . Holde airbrush nogen nærmere vil resultere i mørkere , tættere påføring mens længere væk vil resultere i en blødere , mere sporadiske spray .
6 .
Lad malingen tørre helt og derefter fjerne den maskering tape , og sørg for at malingen ikke sive ind under den overalt . Hvis det gjorde sive på en metal overflade eller et vindue , skal du bruge fortynder til at tørre det af . Afhængigt af overfladen , kan du være i stand til sand det ud og male det . Genanvende frisk tape til bilen efter at der maling tørre og gøre den rette justeringer . Mask de samme områder , som du gjorde før , uden at folde eller krølning af båndet.
7 .
Påfør endnu et lag af airbrush maling . Lad det tørre så godt. Fjern maskering derefter remask bilen en gang mere.
8 .
Afgør, om farven er tilstrækkelig. Hvis du har brug farven mørkere , tilføje en anden frakke , og hvis du ønsker det skal have en blank glans bagefter , tilføjer et lag af klar lak /glossy finish til bilen på samme måde som påføring . Når det er helt tørt , inspicere det for mangler .


Relaterede artikler


den bedste måde at installere overskrifter på en lastbil
hvordan man glasfiber en kofanger
hvordan tager radioen ud af en Mitsubishi Galant
bilstereo installation værktøjer
hvordan man kan fjerne radioen fra en Hyundai Sonata
hvordan du installerer bil audio
hvordan du installerer nye bil stereoanlæg i en Nissan Quest
hvordan du tilføjer flere hestekræfter til min integration
hvad der gør en bil aerodynamisk ?
hvordan du installerer Camaro hockey striber