hvordan man kan tilpasse en Honda Accord

hvordan man kan tilpasse en Honda Accord

Honda Accord har været en af de mest succesfulde og populære modeller er fremstillet af bilproducenten . Accord byder på en ønskelig kombination af pålidelighed , kvalitet og praktisk , at andre bilfabrikanter i segmentet har været hårdt presset til at slå . Og selv om aftalen ikke er så populær som nogle Honda modeller , som Civic , når det kommer til tuner publikum , kan dette stadig være en stor bil til at tilpasse

Du skal bruge: .
Socket sæt og skraldenøgle
Specialized biler værktøjer .


1 .
Installer større hjul og dæk . Accord ( ligesom de fleste serieproducerede biler ) kommer med relativt små hjul og dæk , så en af de første opgraderinger er normalt installere en række sekundære hjul og dæk . Ikke blot vil din Accord se bedre ud, men det vil sandsynligvis håndtere bedre som godt med bredere , mere trægt dæk . Når det kommer til hjul , kan du gå " blingy " med et sæt krom fælge eller installere mere målrettet udseende racing stil legeringer .
2 .
Sænk suspension enten med konventionelle sænkning fjedre , eller ydeevne stød og justerbare coilovers . Hvis du virkelig vil have din bil lav , skal du installere en airbag suspension. Den sidstnævnte mulighed er ikke billigt det er heller ikke performance-orienteret, men det er den bedste måde at få en grund-scraping kørehøjde. Hvis du er mere interesseret i resultater, så en af de første to muligheder er det bedste bud .
3 .
Installer et organ kit . Når folk hører ordet skik , er det ofte fremkalder visioner af vilde body kits og skøre maling job . Dette er sandt til en vis grad , men der er intet galt med at vise lidt tilbageholdenhed, når det kommer til ydersiden af din Accord . Mens du kan installere en fuldstændig blæst body kit fra en virksomhed som Veilside , kan du også ændre de hoved og hale lys til en udseende opgradering . Have din Accord brugerdefinerede malet er en anden mulighed , med kun din fantasi som er den begrænsende faktor . . . og størrelsen på din pengepung .
4 .
Rediger interiør . Hvis du går til The Fast and The Furious look , skal du installere et par ét stykke racing skovle fra en virksomhed som Sparco . Efter, at installere en mindre , sporty rat, en legering omskifterknappen og legering pedaler . For at gøre sæderne ser ret og tilføjer sikkerhed , erstatte bestanden bælter med et sæt racing seletøj , der vil holde beboerne i langt bedre . Og selvfølgelig er ingen brugerdefineret Accord komplet uden en opgraderet stereoanlæg .
5 .
Tune motoren for mere magt . Installer en kold luft indtag , en FreeFlow udstødning og en computerchip , så motoren producerer flere hestekræfter . Hvis du ønsker endnu mere ydelse ved at installere en kompressor eller turbolader , som begge bruger kompressorer til at tvinge mere luft ind i motoren , og dermed dramatisk forbedring af effekt .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner radio i 1998 Tacoma
hvordan man kan fjerne hovedstøtten fra en Mustang
hvordan man wire en eftermarkedet stereoanlægget i en 1998 Mustang
hvordan man kan sænke den bageste på min Silverado
hvordan du installerer den bageste kontrolgrupperne på en Mustang
indkøbsguide for lastbil campister
turbo vs supercharger
hvordan du installerer en bil hætte
hvordan man kan tilpasse min bil med fælge
hvordan du fjerner tonet på 20 minutter