hvordan man stopper sikkerhedssele bliver for stram

hvordan man stopper sikkerhedssele bliver for stram

Sikkerhedsseler redder liv på vejen . Desværre , folk stadig ender såret eller dræbt , fordi de ikke er iført en sikkerhedssele . Så hvorfor skulle nogen ikke bære en sikkerhedssele og tage denne risiko ? En stor del af tiden , de bare ikke finde den sikkerhedssele behagelig . En sikkerhedssele , der er for stram , ikke blot får folk til ikke at bære dem , men kan faktisk forårsage skade . For din egen komfort og sikkerhed , tage et par ekstra sekunder, når du kommer i bil og gøre det rigtige justeringer
1 .
Flyt din ryglæn at frigøre nogle ekstra værelse. Sænk sædet , hvis du er høj eller raise det, hvis du er kort : sikkerhedssele er beregnet til enkeltpersoner i gennemsnit højde
2
Få komfortabel , før du spænde sikkerhedsselen . . Hvis du læne dig tilbage , mens buckling , men ønsker at tomme frem i løbet af turen , går det til at synes alt for stramt . Hvis der er noget , sidde frem og derefter flytte tilbage et par inches , når du er spændt i.
3 .
Læg den øverste del af selen på tværs af brystet og ikke din hals . Bæltet vil føle strammere mod din nakke , end brystet . Placerer den på tværs af brystet er den sikre vej til at bære et bælte .
4 .
Træk bunden af bæltet over hoften og ikke din mave . Dette er det den sikre vej til at bære det , og bælte vil også føle sig mere behagelig mod din talje end din mave .
5 .
Buy sikkerhedssele trædepuder . Disse kan findes i bilen afsnit af de fleste kæde detailbutikker . Den ekstra polstring giver disse kan være behagelige barriere du har brug for mellem dig og sikkerhedsselen .
6 .
Tag dit køretøj til en mekaniker , hvis din sikkerhedsselen stadig føles for stram . Det problem kunne være en mekanisk problem med selen , at en professionel skal reparere .


Relaterede artikler


virkninger af svajer barer
hvordan man programmerer en nøglefri adgang til en Honda CR -V
hvordan du fjerner de bageste sæder på en PT Cruiser
hvordan du fjerner en cd fra en bilradio
hvordan man kan tallet cubic feet til en subwoofer kasse
instruktioner til installation af en ekstern forret
hvordan du installerer din egen bil wrap
hvordan man kan sætte racing sæder i en lastbil
hvordan man kan tilpasse en Monte Carlo
hvordan du installerer bilrude - vasker LED lys