DIY amp bygning en bil

DIY amp bygning en bil

En bil forstærker er en DIY projekt, du kan opnå, hvis du har adgang til de rigtige materialer . De fleste forstærkere omfatter en sag og en højttaler , så du skal købe højttaleren og derefter oprette sagen . Enten træ eller glasfiber bruges til at opbygge denne base . Bruge din egen opfindsomhed og know -how , skabe en sag , der supplerer din bil interiør og funktioner den måde du ønsker det

. Nødvendige materialer

For at bygge en bil forstærker du har brug for en højttaler og en fryser . Skabet er bygget af hårdt træ som ahorn , eg eller fyr . Den type af træ du vælger , afhænger af dine egne personlige præferencer og tilgængelighed . En anden mulighed er at bruge glasfiber og resin . Denne type højttalerkabinet er lavet af en form , der ligner en støbeform . De glasfiber strips er lagt over formen og harpiks er anvendt . Harpiksen får strips til at hærde i en kasse , hvor taleren er installeret . Glasfiber tendens til at være lettere og mere tilpasselig . Stort set enhver form for kabinettet er lavet ved hjælp af denne proces .

Design af et Træ Forstærker

Et træ forstærker kræver træbearbejdning færdigheder og specialværktøj. En tabel så , geringssav og stiksav bruges typisk til at skære brædder . En højttalerkabinet til en bil indeholder et ansigt , hvor et hul er skåret at montere højttaleren igennem. Siderne af kassen er skåret på et bord så og samles ved hjælp af træ lim og træskruer . Eller er siderne af kassen samlet med en kiks snedker eller en router . Denne proces er mere tidskrævende , men resulterer i en højere kvalitet design . Bagsiden af højttalerkabinet er bygget til at passe dimensioner af bilen med en adgang hul til kabler til forstærkeren .

Glasfiber Højttalere

Denne type forstærker boksen er designet omhyggeligt med millimeterpapir eller en sofistikeret computer programmet. Det første skridt er at oprette din formular fra Styrofoam blokke, som er skåret med en kniv til at danne en form for strips . En frigivelse sammensatte påføres overfladen af formen , før strips anvendes . Strimler af glasfiber er lagt over formen og derefter harpiks anvendes . Efter det er tørt kabinettet er fjernet fra formen og taleren huller er skåret ind i glasfiber boksen ved hjælp af en stiksav . Boksen er færdig ved slibning , priming og maling af overfladen med skinnende eller mat maling af dit valg .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner plaststøbning fra en Mazda Tribute
hvordan man kan forme en glasfiber kofanger
hvordan man outfit en Honda element til camping
Corvette trendsætter shorty headers installationsvejledning
hvordan man kan tilslutte en eftermarked radioen til en fabrik Bose
hvordan man kan tage ud en dør spejl for en Saturn sl
hvordan du fjerner røgledepladerne fra en Softail udstødning
hvordan man sort ud baglygter
hvordan man kan afhægte Reese spænde fra en trailer bold
hvordan du installerer måle bælg