blok varmer instruktioner

blok varmer instruktioner

På ethvert tidspunkt, hvor temperaturen når under 30 grader Fahrenheit , kan dit køretøj har problemer med at starte . Block varmeapparater kan hjælpe dig med dette uhyre . Disse er installeret i biler til at opvarme kølemidlet , der vil give bilen til at starte og køre godt . Block varmeapparater er ikke kun godt for det, men også forbedre effektiviteten af den gas , som koldt vejr kørsel tendens til at bruge en smule mere end at køre bilen i varmt vejr

Du skal bruge: .
Karburator
Mikrometer .
Bor .
Boremaskinen .
Loddekolbe .
Skala.
Skruenøgler og skruetrækkere .

Installation

Lad bilen køle helt af før du arbejder på det . Læg en ren afløbet nedenunder køleren bundprop og tag aftapningsproppen placeret i bunden , så kølemidlet kan løbe ud i gryden . Øge strømmen af kølemiddel ved at tage ud kølerdækslet . Hvis kølevæsken er spildt maling , rense det op med det samme , fordi det kan forårsage skade på den . Åbn hætten og tag radiatoren dækker og montere beslag . Fjern aftapningsproppen placeret på bagsiden af motoren . Enhver kølevæske , der er tilbage i motoren jakke vil flyde ud . Hold stikket , når blokken varmeren er fjernet .

Fastgør blokken varmer på plads med vaskemaskinen ved hjælp af en 24mm sokkel og momentnøgle . Mark målingerne på selen og sætter det i blokken varmer over motoren og bruge en wire binde for at sikre det . Kør varmer sele og køretøjet selen ved siden af hinanden ved hjælp af tre wire bånd . Kør to seler til forreste højre forlygte på bagsiden , er sikret ved to wire bånd . Rute det til den øverste ramme af skottet , lad det hænge ned , og køre det igennem på forsiden af grillen .

Beliggenhed

Hold bilen relativt tæt på en stikkontakt , eller brug en forlængerledning til krog det op . Den ende af ledningen skal gevind på ydersiden af grillen på den forreste kofanger , udvidet nok, så forlængerledningen kan nå det , når du har brug for at sætte den i.

Hvis du ikke kan finde ledningen , skal du åbne motorhjelmen og se på , hvor uret varmeren er placeret . Følg ledningen ned til stik og ledninger det gennem front grill .

Plug It In

Tjek vejret på forhånd at se , hvad de forventede temperaturer vil være ligesom , når du har brug for bilen . For eksempel, hvis du har brug for bilen til arbejde næste morgen , så tjek det forventede temperaturer for den tid . Planlæg din forventede afgangstid og stik i blokken varmer mellem to og fire timer, før du forlader .

I stedet for at skulle vågne op to timer før udsejlingen har du mulighed for at indstille timeren . Disse varierer med de modeller , men er generelt ligetil .


Relaterede artikler


tips om at installere varme wrap tape på udstødninger
hvordan du installerer en hovedstøtte videomonitor
bil radiatorer aluminium vs kobber
hvordan man kan tage en bilradio ud
hvordan du fjerner en bil stereoanlæg fra en FJ Cruiser
bageste spankulere bar vs bag svaje bar
hvordan man kan fjerne nakkestøtten på en gm
hvordan du fjerner en Honda Fit sæde
hvordan havn & polere en indsugningsmanifold
hvordan du beskytter din bil mod tyve