den bedste støddæmpere til en Jeep Grand Cherokee

den bedste støddæmpere til en Jeep Grand Cherokee

Selvom Grand Cherokee linje er ikke den ældste i Jeep 's lineup , har det set en masse ændringer siden den blev indført i 1993 . I første omgang udviklet til at konkurrere med Fords nye Explorer , var det Grand Cherokee mere trail-fokuseret og mindre overdådigt end sin konkurrent . Som feature niveauer rose og nul-til -60 gange faldt , tog Grand Cherokee kronen som verdens hurtigste SUV i 1995 og 2006 . En så alvorlig maskine kræver chok , der kan holde op . Måske er det derfor der er så mange muligheder .

Monro-Matic Plus

Bare fordi Monroes kvælstof-opkrævet Monro-Matic er bestanden erstatning for de fleste Jeep Cherokeerne , tror ikke, det er ringere . Den Monro-Matic er i stand til både on- road og off , men kun tilbyder omkring 8 inches af chok rejse . Det er denne ( mere end nogen anden faktor ) , som begrænser Monro-Matic 's evne .

Monroe Reflex

Den refleks er en opgradering fra lager støddæmpere , og har en holdning -følsomme inerti dæmpning ventil . Meget ens i design til Edelbrock 's Performer IAS ( en anden fremragende valg ) , kan Reflex ændre sin dæmpningsegenskaber efter vejbelægningen og hastighed . For eksempel , når du rejser hurtigt over glatte veje Reflex er fast som en race chok . Heavy dips og påvirkninger forårsage chok at blive blødere , som er ideel til komfort og off-roading .

KYB MonoMax

Den KYB MonoMax (og det er søster , den selvjusterende Gas-A-Just ) er populære udskiftning stød , der tilbyder noget mange i deres prisklasse , ikke : indstillingsmuligheder . Hvis du er på alle bekendt med affjedring tuning , så tænk på disse som " Stage 2 " chok , bedre end materiel , men ikke dedikeret performance enheder . Men disse chok er ideelle for dem , der bruger det meste af deres tid på landevejen, og har ikke noget imod at stoppe for at tilpasse deres chok , når det er tid til Jeep at gøre , hvad den gør bedst .

Rancho RS9000 XL

For at være helt ærlig , hvis du aldrig har hørt om Rancho chok , har du sandsynligvis ikke brug for dem . Rancho er en legende i verden af off-roaders . Du kan finde deres andele i single, dual og quadruple konfiguration på alt fra sporet buggies til monster trucks .

Selv om næsten enhver af Rancho 's chok vil passe regningen på en Grand Cherokee , kvælstof-opkrævet RS9000 XL har en 2,75 i den ydre krop diameter , en tyk 18 mm stempelstang , og 9 positioner af manuelle eller fjernbetjening tuning . Disse er de chok valg for tunge dæk , live aksel applikationer , og det er usandsynligt at overophede selv ved høje suspension cykling hastigheder . Hvorvidt rock-crawling eller trail-kører, kan du stole på RS9000 XL til at gøre sit arbejde den første gang , hver gang .


Relaterede artikler


gør dynomax udstødning arbejde godt på blazere ?
hvor man kan finde vw bug dele
hvordan man kan gøre bilens højttalere lyder bedre
DIY udstødning tips
tips og råd om kold luft indtag af tunere
hvordan man laver en kopholder satellit radio mount
hvordan man våd sand & polish bil lak
fordelene ved airbaggen suspension
hvordan man leder en 4 ohm amp til en 2 ohm højttaler
hvordan du installerer en tundra extender