fordelene ved et aftageligt panel bilradio

fordelene ved et aftageligt panel bilradio

Der var engang en tid , hvor du ikke havde mulighed for at forsvare din bilstereo fra tyve . Sure , kan du låse dine døre , men hvis de ønskede i bilen , ville de komme ind og de ville sandsynligvis tage bilens stereoanlæg . Men nu aftagelige panel bilradioer holde et par fordele i forhold til dem, der ikke har aftagelige panel eller faceplates . De tilbyder mere sikkerhed , tilpasning , og kommer i en bred vifte af priser og modeller med mange forskellige funktioner .

Sikkerhed

En af de største fordele ved at have en bil stereoanlæg med aftagelig frontplade er den ekstra sikkerhed, som det giver . Med frontplade udsendte , kan du ikke bruge stereo , fordi hele brugergrænsefladen er placeret på frontpladen selv . Når du er færdig med dit drev , bare pop det ud og tage det inde med dig . Nogle gange tyve vil stadig tage stereoanlæg , men de fleste klar over, hvor ubrugelige de er uden vedlagte frontplader . Også enkelte bilmodel stereo virker kun med de korrekte frontplade , der fulgte med enheden , så du kan ikke bare mikse og matche .

Forenelighed

Mest bilradio med aftagelige paneler kommer nu med evnen til at spille flere former for medier . De normalt kommer med understøttelse for regelmæssig compact discs , CD-R -diske og MP3 -afspilning samt et stereoanlæg . Med enheder , der tilbyder MP3 -afspilning , har de enten lydstik eller USB -porte for dig at tilslutte en MP3- afspiller . Nogle modeller endda komme med fjernbetjeninger , så du ikke behøver at nå frem og rode med stereo , mens du kører . Også med alle de mærker sælge dem , og alle de modeller , de tilbyder , er der helt sikkert være noget , der vil passe ind i din bil .

Pris

Med så mange modeller og muligheder , der er sikker på at være noget, der passer ind i din prisklasse . Uanset om du er på et stramt budget , eller du er en millionær , kan du finde en god bil stereoanlæg med aftagelig frontplade , der ikke vil bryde dit budget . Gode modeller kan findes for så lidt som $ 100, hvis du søger rundt for dem , og hvis du er interesseret i at bruge mere end det , kan du få en top -of-the- line bilstereo med alle klokker og fløjter . Heldigvis er nogle af de billigere tilbyder endda nogle af de dyrere funktioner, der gør at få en bil stereoanlæg med aftagelig frontplade værd i første omgang.

æstetiske skønhed

Mens dette vil kun sagen for nogle mennesker , de fleste bilstereo producenterne laver modeller der er meget æstetisk at se på . Nogle har tonsvis af farverige lys og bevægelse , og tilbyder endda navn kunstner og sangtitel , når de foreligger .


Relaterede artikler


hvordan du installerer oval baglygter på en trailer
hvordan man kan tilpasse en Cadillac Seville
hvordan du udskifter et stereoanlæg i en Dodge Caravan
hvordan du installerer en bil audio batteri
hvordan man beregner gear for et dæk
korrekt winching
hvordan man kan anvende gnide -on decals
hvordan man laver en kort luftindtag
hvordan man kan teste en bil stereoanlæg
hvordan man kan deaktivere auto - lock funktion på en 2000 Ford Explorer