hjemmelavet bil top tagbagagebærer

hjemmelavet bil top tagbagagebærer

Du kan vælge at tilbringe en bunke penge på en tagbagagebærer , hvis din bil ikke allerede er kommet med en , eller du kan tilbringe en weekend med nogle PVC rør og stropper til at bygge en selv . En gør- det-selv tagbagagebærer måske ikke ser lige så glat og professionelt som standardudstyr , men det gør den opgave og er meget nemmere at fjerne end den indbyggede dem , der kommer med en bil

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker .
10- millimeter skruenøgle .
Ledningsnettet adapter .
Faceplate adapter .
Trim panel værktøj til fjernelse ( ekstraudstyr) .

Byg rammen ved hjælp PVC rør

PVC -rør ( plast rør , der anvendes til de fleste moderne VVS ) er billig , robust og let at finde på dit lokale home improvement center . Mål taget af din bil , så køb stykker til at matche de dimensioner , du har brug for. Brug albueled og t -muffer til at danne bøjer og ekstra stivere , du har brug for din rack .

ikke Lim Down

Du kan bruge blikkenslager 's lim til at forsegle forbindelser på din tagbagagebærer . Men i de fleste tilfælde blot tørt samling vil være robust nok . Dette betyder, at du vil være i stand til at adskille og opbevare din tagbagagebærer hurtigt og nemt , når du ikke bruger den .

Form Fit med skumgummi

Klip en strimmel skumgummi til at matche længde med de udvendige kanter af din PVC ramme . Brug skumgummi 1 /2 til 3 /4 inches tyk . Du kan lim dette til bunden af rammen , eller lad friktion og pres holde det på plads . Skummet gummi giver dig mulighed for leg rammen ned hårdere på bilen , og reducerer vejstøj mens du er på farten .

Brug Specialiserer monteringsdele

Når det kommer til de dele , der rent faktisk binder din tagbagagebærer til din bil , brug af dele lavet til jobbet . Du kan jerry-riggen noget sammen med klatring bånd og krokodillenæb , men de specialiserede dele er billige nok , og lavet specielt til det job, du planlægger at bruge dem til . Hvis du har problemer med at finde tagbagagebærer bånd , kontrollere auto dele og sportsudstyr butikker .


Relaterede artikler


hvordan man kan forsegle spoked fælge
DIY Acura TSX kold luft indtag
hjul afstandsstykker fordele og ulemper
unikke bil sikkerhed alarm ideer
hvordan man laver en luftindtag til en lastbil
hvordan man kan polere aluminium efter fræsning
hvordan man kan slå lyden til en alpin cd afspiller
bil højttaler udskiftning instruktioner
hvordan du udskifter en selvspændende fjernbetjening til en ford lastbil
hvordan du fjerner de bageste sæder på en PT Cruiser