hvad er forskellen mellem harddisken navagation & dvd baseret på?

hvad er forskellen mellem harddisken navagation & dvd baseret på?

GPS ( Global Positioning System ) udstyr i køretøjer findes i mange former , såsom indbygget , bærbare og via en mobiltelefon. Indbyggede navigationssystemer leveres med to valgmuligheder i at hente de lagrede kort og lokationer. Dette kan ske gennem en indbygget harddisk eller ved at indsætte en disk i CD /DVD slot

DVD

Systemer , der bruger en dvd at få adgang til kortene kræver DVD , der skal i afspilleren få adgang til dem . Kort kan være på mere end én disk , så brugeren bliver nødt til at skifte diske til få adgang til forskellige regioner . En dvd-baserede kort system tager længere tid at indlæse end en harddisk navigationssystem .

Hard Drive

Navigation systemer, der har kortene gemt på en harddisk har mange fordele . Disse kort indlæses hurtigere , og ikke mister dækning , når en person rejser uden kortet regionen. Derudover giver det brug af CD /DVD slot til at afspille musik -cd'er og film , mens du stadig bruger navigationssystemet.

Cost

Navigation systemer, der anvender diske er billigere i pris end dem med en indbygget harddisk .

Opdateringer

Sådan opgraderer kortene på en DVD -system , skal nye diske købes fra producenten . At opgradere harddisken model , et USB-kabel med en computer eller en seriel port er påkrævet .

Tip

Indkøb et navigationssystem , der omfatter gadeplan kort og et kort over hele USA vil hjælpe med at undgå ekstra omkostninger at tilføje flere kort senere .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter dør højttalere i en Hyundai Sonata
hvordan man hardwire en bil stereoanlæg
hvordan du installerer en eibach hjul spacer
hvordan man opretter en bil mærkat
hvordan man beskytter tågelygter fra skader
hvordan du installerer en auto meter
hvordan man kan male en bil bare metal prep
hvordan man kan male baglygter
hvordan man laver en snorkel til en jeep
hvordan man kan øge hestekræfter på en Toyota V6 motor