hvordan du fjerner en 2001 Ford Taurus radio

hvordan du fjerner en 2001 Ford Taurus radio

De fleste bilfabrikanter gøre processen med at fjerne en bestand stereoanlæg vanskelig , men det har ikke altid været tilfældet med Ford . I de fleste af deres biler og lastbiler , kan bestanden hovedenheden blive fjernet med to specialiserede værktøjer og en lille smule tid , hvilket gør den handling at sætte et nyt stereoanlæg i , at meget lettere . I dette tilfælde er projektet køretøjet en 2001 Ford Taurus , men processen er den samme for andre køretøjer samt

Du skal bruge: .
Ford radio værktøjer til fjernelse af


1 .
Find de to huller stablet oven på hinanden på hver side af stereo . Placer en af Ford radio udsendelse værktøjer i den ene side af stereo , at sætte enden af værktøjet ind i hullerne på stereoanlægget , og gentag processen for den anden side .
2 .

Tryk på de værktøjer , indtil du hører en klikkende lyd . Træk derefter de værktøjer mod ydersiden af stereo , mens du trækker stereo mod dig selv. Med en god slæbebåd , bør det pop fri fra instrumentbrættet .
3 .
Træk stereo ud af instrumentbrættet af værktøjerne eller i ansigtet, så tag antennen bly og ledningsnet fra bagsiden af anlægget ved hjælp af dine hænder .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke kan finde et sæt af Ford radio værktøjer til fjernelse , er det muligt at lave et par selv ud af et par af tråd bøjler . Du bliver nødt til at indgive ned enderne , så de har en lille punkt , men det kan gøres , hvis det bliver nødvendigt.


 • Relaterede artikler


  hvordan du gør din lastbil dome lysdæmper
  2002 Honda Civic radio udsendelse instruktioner
  hvordan du installerer et fremskridt bageste svaje bar
  oplysninger om lavprofildæk
  hvordan man kan anvende en hætte scoop
  hvordan du installerer og fjerner en Dodge Ram anhængertræk
  hvordan du installerer lastbil toppers
  hvordan man kan finde billige discount bil sædebetræk
  hvordan du installerer målere på en bil
  bmw radio udsendelse