hvordan du fjerner en bilradio på en mazda

hvordan du fjerner en bilradio på en mazda

Bestanden stereo i de fleste biler giver kun få forbedringer , og jo ældre bilen bliver , jo ældre teknologi i stereo tendens til at være . Eftermarkedet dæk tilbydes i dag har Bluetooth , navigation eller endda DVD kapaciteter ; en skarp kontrast til lager tape dæk . Men før du installerer et nyt dæk , skal du først nødt til at fjerne bestanden model . I dette tilfælde er projektet køretøjet et 2003 Mazda MP3 , men processen er den samme for andre køretøjer samt

Du skal bruge: .
lille skruetrækker
. Mazda radio fjernelse værktøjer .


1 .
Find plastpropper på de udvendige kanter af bestanden stereo . Fjern stik ved hjælp af en skruetrækker , som vil afsløre to huller stablet oven på hinanden på hver side .
2 .
Placer en radio Værktøjet til den ene side af stereo , skubbe ender af værktøjet i hullerne afsløret i trin 1 . Gentag denne proces for den anden side af stereo , skubber både , indtil du hører en klikkende lyd .
3 .
Hold radioen fjernelse værktøjer i hver hånd og skubbe dem ind mod midten af stereo . Træk dæk ud af de værktøjer , indtil det er fri af instrumentbrættet .
4 .
Steady stereo i den ene hånd og afbryde ledninger og antenne føre bruge den anden hånd . Fjern derefter stereo fra køretøjet .


Relaterede artikler


hvordan man kan placere en svaje bar på en Jeep Wrangler
hvordan du installerer en dobbelt cd -afspiller
hvordan man etablerer synkronisering i en Ford
er syntetisk olie bedre for turboladede motorer ?
hvordan man kan tilpasse en grand am
hvordan man kan fjerne nakkestøtten på et CTS
hvordan du fjerner en solformørkelse bilradio
bil audio system basics
ford nøglefri fjernprogrammering instruktioner
lastbil maleri tips