hvordan du fjerner radioen i 2005 i en Lexus lx470

hvordan du fjerner radioen i 2005 i en Lexus lx470

Da den Lexus LX470 er en luksus SUV , det kom fra fabrikken med masser af muligheder , at folk som i deres biler . Afhængigt af trim niveauet , selvom du måske ikke har navigation , som er mere populær og billig i dag , end det var i 2005 . Du kan opgradere din gamle SUV med nyere dele fra det sekundære til at udfylde dette tomrum , men først skal du nødt til at fjerne den bestand stereo

Du skal bruge: .
skruetrækker
. 1/4-inch skralde og topnøglesæt .


1 .
Placer klingen af skruetrækker mellem midterkonsollen og montagelister tættest på instrumentbrættet, lige under fabrikken stereo . Lirke lister op og læg dem til side .
2 .
Træk op i ringen , der omgiver stereo fra basen i nærheden af lister du fjernede i trin 1 , om at løslade de klip at holde det på plads . Fjern ringen helt og sæt den til side .
3 .
Unbolt bestanden stereo samling fra instrumentbrættet . Træk det ud omhyggeligt , så når den er fri af instrumentbrættet , afbryde seler og antenne ledningen fra bagsiden ved hjælp af dine hænder .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke føler sig trygge ved at bruge en skruetrækker til at gøre din nysgerrige , skal du bruge en plastic spartel med en klud viklet om det .


 • Relaterede artikler


  forskellige farver til at male en bil
  hvordan man kan tage en Jeep Cherokee stereo
  Pontiac krom lydpotte tips
  DIY : veggie bil
  HHR rustfrit udstødning tips
  hvordan man vælger en bil stereoanlæg
  hvordan du skifter dæk størrelse
  hvordan man kan måle den udvendige diameter af dæk
  hvordan man kan tilpasse en s10 pickup
  hvordan du installerer en tagbagagebærer