hvordan du installerer GMC trinbrætter

hvordan du installerer GMC trinbrætter

GMC lastbiler er robuste , pålidelige , og har stor styling . GMC Sierra er GM Silverado 's søskende . De kunne være tvillinger , hvis GMC lastbil ikke har en vis stil i sig selv. Trinbrætter er blandt de faciliteter, du kan finde på en Sierra . Der er mange stilarter at vælge imellem , men anlægget er den samme i alle tilfælde

Du skal bruge: .
GMC lastbil
. Trinbrætter med hardware .
Målebånd .
Skruetrækkere .
Tin klip .
Skralde nøgle med stikkontakter .
Bor .


1 .
Mål afstanden fra den forreste kant af lastbilens baghjul godt til den forreste del af rocker -panelet , hvor trinbrættet vil ende på forsiden af køretøjet . Match målingen til de faktiske trinbrætter at være sikker på du har den rigtige længde for at installere GMC trinbrætter på din lastbil .
2 .
Find de tre fastgørelsespunkter , hvor en GMC lastbil kører bestyrelse monteringsbeslag er forankret på køretøjet. De er gummi kroppen opstigninger-hver har en bolt der kører gennem en gummi chok formet som en doughnut og ind i kroppen af lastbilen . Installer GMC trinbræt monterer bruge kroppen montere som ankeret .
3 .
Tag front running bestyrelsen monteringsbeslaget og fastgøre den til lastbil på forsiden kroppen mount . Tag midt bolt af kroppen montere og udskifte det efter inklusiv forside trinbrættet montere som en ekstra beslag . Gentag processen for front -, middle , og bag krop mounts , tilføje en trinbrættet monteringsbeslag.
4 .
Skub en bolt hovedet ned hver rille på undersiden af trinbræt for hver monteringsbeslag der kommer ud fra undersiden af lastbilen . Med bolte i deres riller , kan du fastgøre sammen foran på trinbrættet med front trim vagt med de skruer, der holder det til trinbræt . Bring trinbræt på køretøjet og sæt trinbræt på toppen af monteringsbeslag , der rækker ud fra under bilen .
5 .
Skub boltene på undersiden af trinbræt , så de flugter med hullerne på monteringsbeslaget . Smutte en bolt gennem hvert hul og stram en møtrik over hver bolt til at sikre trinbrættet til monteringsbeslag . Brug en skralde skruenøgle og en gaffelnøgle til at stramme disse skruer og bolte sikkert .
6 .
Konstruér bagsiden af trinbræt . Cap den åbne ende af trinbrættet med bagtrop trim på græskant . Skrue gennem mudderet kattelemmen og krop , således at skruen trænger igennem både mudder klap og hjulet godt , ind i trinbrættet basen til at oprette en stiv installation .

gode råd og advarsler


 • Et stykke af tætningslister kan beskytte lastbil , hvor en trinbrættet glider op under bilen og er ikke set . Brug en høj kvalitet lim og skum tætningsliste langs den øverste kant af trinbrættet til pad pladsen i mellem disse to metaloverflader.
 • Brug altid det rigtige antal beslag , når du installerer GMC trinbrætter . Der er tre af høj kvalitet montage steder for hver kører bord . Installation af en kørende bord med to eller endda en konsol sikre bunden af trinbrættet til lastbilen kunne resultere i skade på passagerer af lastbilen. Altid installeres dele, som anvist af fabrikanten for det bedste resultat .


 • Relaterede artikler


  fordele og ulemper af 16 tommer kontra 17 tommer bil hjul
  trin -for - trin bilstereo monteringsvejledning
  hvordan du udskifter en Nissan grænse radio
  hvordan du ændrer de bagerste højttalere i en Honda Civic
  sammenligne bærbare navigationssystemer
  camber kit monteringsvejledning
  den bedste bil viskerbladene
  hvordan du indtaster fra 2001 Mitsubishi Eclipse radio kode
  brugerdefinerede lastbil ideer
  hvordan man programmerer en ridgeline nøglefri adgang fjernbetjening