hvordan du installerer et stereoanlæg i en 1997 toyota corolla

hvordan du installerer et stereoanlæg i en 1997 toyota corolla

Fra 1997 Toyota Corolla ikke har stereo muligheder, en nyere model har til rådighed . Fabrikken installerede stereo er enten en cd-afspiller eller kassettebåndoptager . At opgradere lyden i dit Corolla med en mere kraftfuld og i stand stereo , skal du fjerne bestanden dæk og tilslut stereo ledningerne fra et køretøj med 1990'erne teknologi til et nyt årtusinde enhed . En lyd tekniker vil udføre den nødvendige fjernelse , tilpasning , og installation til et gebyr , eller du kan bytte den gamle radio for en ny en selv , og gemme lønomkostninger .

Du skal bruge:
10mm nøgle
. Flad skruetrækker .
Stjerneskruetrækker .


1 .
Tag jordforbindelse kablet fra den negative ledning indlæg på Corolla batteri . Brug en 10mm nøgle til at løsne kablets klemme og hvile kablet væk fra batteriet, indtil installationen er færdig .
2 .
lirke centrum instrumentpanelet væk fra instrumentbrættet med en flad skruetrækker . Start ved den nederste kant af panelet og skabe plads til at passe dine hænder . Arbejd dine hænder rundt om panelet , indtil den er fri fra instrumentbrættet . Panelet vil stadig være forbundet med køretøjet ved at forbinde til uret og faren kontrol . Placer blege oven på instrumentbrættet, ud af den måde , indtil du er klar til at erstatte den på instrumentbrættet .
3 .
Fjern de fire 8mm bolte fra hjørnerne af stereo monteringsbeslag omkring radioen . Brug en Phillips-skruetrækker til skruerne og gemme dem i cup- holder til den kommende installation
4 .
Træk radioen fra stereo montering dokken og afbryd ledningerne på bagsiden af stereo . Tilslut ledningerne til et ledningsnet adapter . Adapteren gør det muligt for Toyota ledninger til at forbinde til eftermarkedet stereo .
5 .
Slut fører af ledningsnettet adapteren til den nye stereo . Skub den nye radio i holderen venstre ledig ved den gamle radio . Skru de fire bolte med stjerneskruetrækker .
6 .
Sæt centrum trim panel omkring stereo . Panelet vil falde på plads med hånden . Start med at justere den øverste kant af panelet , og tryk den mod instrumentbrættet langs omkredsen .
7 .
Udskift grundstødningen kabelklemmen omkring den negative batterikabel på Toyota 's batteri . Spænd klemme med skruenøgle .

gode råd og advarsler


 • Toyota Corolla accepterer en enkelt DIN stereo ( 2 tommer med 7 tommer ) .


 • Relaterede artikler


  DIY bil højttaler kabinetter
  bil indretning idéer
  hvordan man kan fjerne bilradio i en Ford Escape
  hvordan man kan tage ud en bilradio
  hjemmelavet flamme udstødning kit
  hvordan man kan sætte en scooter luftfartsselskab på min bil
  ford udflugt emblem fjernelse
  hvad er en gasspjæld organ spacer ?
  hvordan man kan montere en lastbil seng værktøjskasse
  hvordan du fjerner bilen logoer