hvordan du opretter forbindelse bil lyd til en wire sele

hvordan du opretter forbindelse bil lyd til en wire sele

Tilslutning af en ledningsnet er en af de nemmeste dele at udskifte bilens stereoanlæg . Med fremkomsten af brugerdefinerede ledningsnet , der sælges baseret på de ledninger i de fleste køretøjer , der forbinder dem er simpelthen et spørgsmål om at matche farven på ledninger , der allerede er en del af din fabrikken bil audio system . Med lidt tålmodighed , kan du få en eftermarkedet enhed op og køre i bilen på ingen tid

Du skal bruge: .
Krympetænger
. Loddekolbe .
Lodning.
Presning hætter .
Wire stripper .
Voltmeter ( ekstraudstyr) .


1 .
Forbered alle udsatte ledninger med en wire stripper at udsætte nok ledning til at gøre en god forbindelse . Når ledninger en sele , kan du bruge presning hætter eller lodde hver enkelt forbindelse. Lodning vil sikre , at forbindelserne er gode , mens krympehætte er hurtige og nemme .
2 .
Tilslut ledning fra køretøjet til ledningsnettet . Dette vil gøre det muligt for hovedenheden , der skal tændes og slukkes med afbryderknappen . Med en omstillelig strømledning , vil bilens stereoanlæg ikke arbejde , når bilen er slukket . Du kan også omgå denne funktion , og tilslut strøm ledning fra bilen direkte til stereo , hvilket vil give konstant strøm til hovedenheden .
3 .
Fastgør jordledning til ledninger seletøj eller bruge en tæt bolt eller skrue , så den nøgne ende af wiren er rørende metal . Du kan tilslutte denne ledning til nogen grund kilde, men uden det , vil bilens stereoanlæg ikke arbejde , og du bliver nødt til at fjerne det og i sidste ende forbindelse jorden på et tidspunkt . Sørg for, at det er i stram , hvis du bruger sele , løs tilknytning jordledninger som kan introducere uønsket støj i dit lydsystem .
4 .
Slut hver af de farvede højttalerkabler til den tilsvarende ledning ligger i selen . Hvis de ikke stemmer overens , og du er ikke sikker på, hvilken farve går med hvad , kan du bruge et voltmeter til at sikre, at ingen af dem bærer nogen magt . Hvis de ikke gør det, kan du forbinde dem og teste forbindelser , når stereo har strøm . Du kan hurtigt justere enhver , der ikke er korrekt, før du sætter hovedenheden i instrumentbrættet .
5 .
Slut nødbremsen ledning hvis du bruger en hovedenhed , der har video . Dette er en sikkerhedsfunktion , som kun vil tillade dig at bruge den video , når bilen er i " Park "for at forhindre enhver distraktioner under kørslen . Omgåelse denne sikkerhedsfunktion vil fjerne enhver producentens ansvar i tilfælde af en ulykke .


Relaterede artikler


hvordan du installerer XM radio i en Toyota Corolla
hvordan man laver en snorkel til en jeep
hvordan man kan købe lastbil seng dækker
auto vindue toningssystem statslige love
hvordan du skifter til Sirius på en Kenwood
Rinehart reserveudstødningssystemet tips
Du kan tone en forrude ?
hvordan du fjerner en søjle, trim fra en Chevy Silverado
hvordan man kan sætte en hitch på min bil
6.5l diesel ydeevne tips & tricks