hvordan man kan eftermontere en 1989 Ford Ranger air condition

hvordan man kan eftermontere en 1989 Ford Ranger air condition

Fra 1989 Ford Ranger pickup truck blev lavet med en R -12 freon klimaanlæg , og denne kølevæske er siden blevet erstattet hele branchen med 134a . Den 134a kølemiddel færre skader på Jordens atmosfære og er også især billigere end R -12 . Konvertering af Ranger til at bruge 134a er en enkel proces og bør tage det gennemsnitlige baggård mekaniker omkring en time at gennemføre

Du skal bruge: .
Socket sæt
. 134a konvertering kit .
. Tænger


1
Få klimaanlægget evakueret af alle kølervæske ved at tage Ranger til en garage eller olieskift facilitet disse butikker får kompensation for indsamling af køle-og vil normalt ikke betaling for det . adaptere inkluderet i eftermontering kit til de høje og lave side brystvorter på klimaanlægget . På Ranger , er det lave tryk porten på fordamperen , nær passageren firewall . Det høje tryk linje ved siden af batteriet har den høje side -porten på den øverste bøje . Den blå adapter er for lavt sat , og den høje side får den røde farve adapter . Under normale forhold , vil det ikke være nødvendigt at få adgang til højt tryk linjer , men tilføjer den røde adapteren vil gøre det lettere for butikkerne at udføre vedligeholdelse på systemet . Adapterne blot dreje mod uret på eksisterende brystvorter og kan hånd strammes med en tang . Disse adaptere er normalt bløde aluminium , så du skal ikke overspænde dem .
3 .
Refill systemet ved hjælp af eftermontering sættet ventilen eller ved at købe 134a refill kit med den medfølgende ventil og flere dåser af kølemiddel /smøremiddel. Drej motoren på og sæt A /C til sin maksimale indstilling . Forbind dåse 134a kølemiddel på ventilen ved at dreje den med uret ind i basen , og tilslut derefter slangen er dysen til den lave side havnen adapter fra trin 2 . Åbn ventilen og kan vil indfri ind i systemet . I omkring fem minutter , kan det blive tømt . Dysen kan fjernes fra det lave tryk havn . Udskift kan af brugt kølevæske med en dåse kompressor smøreolie . Gentag proceduren for afslutning af kan i systemet . Når dåsen er brugt , erstatte det med en anden dåse 134a kølemiddel og lad det at udføre . Ranger kan indeholde ca 02:58 gennemsnitlig størrelse dåser af kølemiddel , plus en dåse smøremiddel , fra en helt tom tilstand .

gode råd og advarsler


 • Forlad kan oprejst , som det er udleder . Må ikke rystes eller vende kan hovedet
 • Udvis ekstrem forsigtighed , når du arbejder omkring 134a eller R -12 kølemiddel . det kan fryse huden på få sekunder


 • Relaterede artikler


  den bedste form for vindue farvetone
  hvordan man kan tone baglygterne på en nitro
  hvordan man deaktiverer en 2002 toyota corolla kørelys
  hvordan man wire en amp til et batteri
  hvordan man kan erstatte en bil stereoanlæg i en Toyota
  hvordan du installerer en Honda anhængertræk
  typer af rotorer til en Acura tl
  North Dakota køretøj tonet regler
  hvordan du udskifter en Mini Cooper radio
  udstødning fra biler tips