hvordan man kan fjerne luft renere montering på en 2002 Ford Focus

hvordan man kan fjerne luft renere montering på en 2002 Ford Focus

Bestanden luftfilter montering på en Ford Focus er designet til at tage luft fra ydersiden af bilen og gå det igennem filteret , derefter sende det videre til gashåndtaget kroppen . Hvis du ønsker at forbedre ydelsen på din motor ved at tilføje en kold-luftindtag , at bestanden luften renere samling er den første ting at gå . I dette tilfælde er projektet køretøjet en 2002 Ford Focus , men processen er den samme for andre Fokuserer såvel

Du skal bruge: .
Open-skruenøgle sæt
Skruetrækker .


1 .
Pop hætten og find batteriet boksen i nederste højre side af motorrummet . Træk plastik dække med hænderne . Unbolt den negative terminal fra batteriet vha. en open-end skruenøgle , så unbolt den positive terminal .
2 .
Skru slangen klemme , der holder indtaget slangen til luft renere samling ved hjælp af skruetrækker . Træk indtaget slangen væk fra forsamlingen . Hvis du har brug for ekstra rydning , kan du trække massen luftstrømmen sensor sele ved hjælp af dine hænder .
3 .
Afklem den øverste halvdel af den luft renere samling ved hjælp af dine hænder og sæt den til side . Fjern luftfilteret på dette tidspunkt også .
4 .
Tag fat i bunden af luften kassen med begge hænder og løft den op fast . Det er holdt på plads med gummi øskner , der kan ikke trække fri med det samme. Hvis det er nødvendigt at trække feltet i den ene side af bilen , så den anden , der arbejder for øskner ud af bilen .


Relaterede artikler


Lancer jorden effekter oplysninger
V6 til V8 motor konvertering for en Chevy
hvordan man wire subwoofer
hvordan man kan fjerne airbaggen fra en Chevy pickup
hvordan man kan øge hestekræfter af en Ford Mustang
hvordan man kan male fender flares
hvordan du tilpasse din bil sædeovertræk
hvordan man kan tilpasse en honda ruckus
hvordan du fjerner Ford Explorer sæder
hvordan du udskifter en streg tweeter bil audio stereo