hvordan man kan konvertere en bil til at brænde HHO

hvordan man kan konvertere en bil til at brænde HHO

De fleste biler kan konverteres til at bruge HHO gas ( knaldgas ) som et supplement til benzin , hæve miles per gallon . Den reelle besparelser er , når brændstoffet er " lænede sig tilbage " til at bruge mindre benzin . " . lean " Selv om dette normalt ville medføre motorproblemer , forhindrer HHO gas supplere dieseling , banke og varme i forbindelse med at køre

Du skal bruge:
Socket sæt
. Skruenøgler .
Skruetrækkere .
Bidetang .
Tape .
EFIE kontrol boks ( for brændstof-indsprøjtede modeller ) .


1 .
Afbryd batteriet ved at dreje den positive terminal bolt mod uret , derefter at tage den bolt fra batteriet . Opbevar åbne terminalen væk fra batteriet eller metal .
2 .
Mål og køre slangerne fra HHO generator til brændstof indtagelse af køretøjet . Dette gøres normalt ved at skære et lille hul i indtagelsen slange af bilen og skubbe output slangen af generatoren ind i det på en vinkel . Nogle ældre , karburator-udstyrede modeller kan have HHO gå direkte ind i tjenesten vakuum havn, hvis relevant . Steder på brændstof-indsprøjtede modeller er lige så forskellige som eksperimentatorer , men en tredje mulig placering er en splejsning i vakuum linier , der fører til brændstoffet indsugningsmanifold . Den HHO gas kan blive introduceret til de intravenøse på denne måde , og linierne skabe nok vakuum at trække gassen ind i indsprøjtningssystemet . Brug spændebånd til at sikre eventuelle løse ender .
3 .
Wire generatoren på køretøjet ved at køre den negative terminal post til en god , solid krop jorden . Disse terminaler er normalt lange bolte toppet af vingemøtrikker , men generatoren design varierer . Den positive terminal ledning vil have en in- line sikring for at beskytte bilen mod overbelastning, og kan køre til en antændelse -on strømkilde . Generatoren kan også køres til en simpel switch installeret på instrumentbrættet . Fælles steder at tilføje denne bly bliver sikringen panelet , tændingslåsen ledning eller et tilbehør havn .
4 .
Wire den EFIE styreboks til bilens sensor system ved klipning og afisolering ledningerne , så vride kobber enderne sammen om at sløjfe signalet tilbage gennem feltet . I biler med edb-systemer ( post-1980'erne ) , skal MAF sensor og O2 sensor skal tilsluttes til en kontrolboks , der kaldes en EFIE boks . Denne rubrik er normalt forsynet med HHO kits , og er forpligtet til at " trick " computeren i ikke registrerer de ekstra ilt produceret af generatoren . Dette kan ugyldiggøre nogle biler ' garantier , så tjek om dette før installation . Ledninger denne boks er enkel , og kræver kun , at O2 og MAF sensorledninger splejses ind i ledningerne , der kommer fra boksen . Instruktioner om ledninger farvekoder vil også blive leveret af fabrikanten af HHO kit . Påfør en liberal mængde elektrisk tape til splejsning .
5 .
Tilslut batteriet ved at dreje den positive terminal bolt i urets retning .

gode råd og advarsler


 • Brug mere end en generator vil kræve de sættes op i " serie "eller har output af en generator i indgangen på den næste , indtil produktionen af den sidste generator når indtagelsen .
 • Udvis ekstrem forsigtighed , når du arbejder med HHO gas , som det er meget eksplosiv .


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter peeling PT Cruiser krom fælge
  hvad er fordelene ved keramiske udstødning overskrifter ?
  hvordan man tilslutte en Sony Xplod cd afspiller
  hvordan du installerer en forstærker i en honda element
  hvordan man kan måle et hjul bolt cirkel
  hvordan du fjerner en Silverado bagsæde
  forskellen mellem bilens stereoanlæg batterier & regelmæssig bil batterier
  måder at tilpasse en bil
  hvordan man kan få mere strøm fra en fire - cylindret Ford Ranger
  hvordan man kan anvende en hætte scoop