hvordan man kan konvertere en karburator til ethanol

hvordan man kan konvertere en karburator til ethanol

Ethanol , en form for alkohol , er et vedvarende brændstof , fremstillet af plantematerialer , der kan dyrkes hvert år . Ethanol er ikke substituerbare med benzin . Køretøjer beregnet til at køre på ethanol vil kræve en række ændringer til det brændstof, levering , herunder i karburatoren . Disse ændringer er nødvendiggjort af den lavere energi indholdet af ethanol og dens ætsende egenskaber . Disse ændringer kan ske ved et kompetent amatør mekaniker . Kommercielt tilgængelige kits kan gøre processen lettere .

Du skal bruge:
karburator
. Mikrometer .
Bor .
Boremaskinen .
Loddekolbe .
Skala.
Skruenøgler og skruetrækkere .

Karburator Konvertering


1 .
Erhverve en ekstra karburator . Konvertering af en anden karburator til ethanol har et par fordele . Det holder køretøjet i tjeneste, mens arbejdet bliver gjort, og giver bilens ejer evnen til at vende tilbage til benzin , ved at re- installere den originale karburator , hvis det er nødvendigt . Check redde værfter for en brugt karburator .
2 .
Installer en karburator kit . Karburator kits færdigpakkede dele møntsæt ventiler , pakninger og alle andre dele især til at karburatoren model , der kan bære eller forværres . Installation af en karburator kit eftersyn i karburatoren .
3 .
Find og måle jets , åbninger hvor brændstof bliver tvunget under pres i blandekammeret . Fordi ethanol indeholder mindre energi end benzin mængden af brændstof introduceret til motoren skal øges . Måle åbningen , som vil være små , meget præcist . Brug et mikrometer , hvis det er tilgængeligt , eller tage jets til et maskinværksted til måling .
4 .
Forøg størrelsen på dyserne med 40 procent . Beregn den nye størrelse er baseret på målinger af den oprindelige jetfly . Bestem den korrekte størrelse bor og bruge det til at forstørre jet . Hjem mekanik uden adgang til et fuldt sæt af borehoveder og en Boremaskinen kan have dette arbejde gøres på en maskinfabrik. En anden mulighed er at købe nye jetfly af passende størrelse , hvis de er tilgængelige fra en auto dele forhandler .
5 .
Alter karburatoren flyde . Ethanol er tungere end benzin , der ville resultere i float ridning for høj , og standse strømmen af brændstof i karburatoren . Flyderen arm kan bøjes , men det er en trial and error "-processen og kan være vanskelig at gennemføre korrekt. En anden mulighed er at tilføje 10 procent til vægten af flyderen . Fjern flyderen og vejes . Beregn 10 procent af float vægt og lodde en tilsvarende føre vægt flyderen .

gode råd og advarsler


 • Læg mærke til brændstofledninger og kontrol forbindelser af benzin karburator , før du fjerner den fra køretøjet . Sørg for, at den ændrede karburatoren er korrekt installeret , før du forsøger at starte bilen.


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan identificere en alufælge brand
  hvordan man kan tage ud en dør spejl for en Saturn sl
  hvordan man kan erstatte en gm stereo
  hvordan man kan sætte racing sæder i en lastbil
  hvordan du fjerner en Silverado bagsæde
  hvordan du installerer brugerdefinerede Lexus GS baglygter
  hvordan du tilslutter en XM Delphi roady til en bil stereoanlæg
  hvad er en gasspjæld organ spacer ?
  hvordan du installerer oval baglygter på en trailer
  hvordan du fjerner en installeret 2002 Ford F250 radio