hvordan man kan montere et flag i bunden af en lastbil

hvordan man kan montere et flag i bunden af en lastbil

Uanset om du er en fan af din lokale college , en favorit sportshold , eller bare dit land , en populær ændring af en lastbil er at tilføje et flag til sengen . Udseendet blev først populariseret af lastbiler , der anvendes i off-road events og har siden gennemført sin vej ind i mainstream . Der er masser af forskellige muligheder for at montere et flag på bagsiden af din lastbil , herunder en , der kan gøres uden de store redskaber,

Du skal bruge: .
Flag
Permanent markør .
2 til 4 gummi-foret spændebånd .
Metal bor sæt .
Selvskærende skruer .
Bor med Phillips-hoved vedhæftet fil .


1 .
Wrap en af spændebånd omkring flagstangen og holde forsamlingen i slutningen af sengen , mod siden af staven lommer , så det er flugter med plade . Mark hullet i slangen klemme ved hjælp af permanente markør .
2 .
Bor et Selvskærende skrue ind i siden af sengen ved hjælp af øvelse for at sikre slangebånd til den side af sengen . Flaget er nu stort set monteret i sengen , men det er ikke fast .
3 .
Wrap en ekstra klemme omkring flagstangen , cirka 6 til 12 inches væk fra de andre mount . Vippe stangen til den ønskede vinkel og derefter markere den klemme hul på sengekanten ved hjælp af permanente markør .
4 .
Bor et Selvskærende skrue ind i klemme med boremaskinen . Hvis flagstangen er lang nok til, at bunden hviler på sengen gulvet , kan du stoppe nu . Hvis ikke , gå frem til sikker basen .
5 .
Bor et hul gennem flagstangen i bunden af stangen ved hjælp af metal- bor og bor . Bor derefter en selvskærende skrue gennem flagstangen i seng for at sikre det på plads .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en forstærker til en originale bilstereo
hvordan du fjerner en generator klynke fra en bil stereoanlæg
hvordan du udskifter last måtten i en Nissan Sentra
typer af auto vindue toningssystem
Magnaflow dobbeltvægget udstødning tips
hvordan man kan tilslutte en ekstra batteri i en bil
hvordan man lydisoleret en Chrysler PT Cruiser
hvordan du installerer et anhængertræk på en Honda CRV
hvordan man kan nulstille min Honda Accord anti - tyveri efter skift et batteri
hvordan man kan tilpasse en Mazda 5