hvordan man kan sætte skik hjul på en mini lastbil

hvordan man kan sætte skik hjul på en mini lastbil

Hjulene er en af de mest afgørende aspekter af en eventuel tilpasset køretøj, herunder en mini lastbil . Den forkerte hjul kan ødelægge en ellers flot skik skabelse . Den rigtige hjul kan samle alle de brugerdefinerede rører på en mini lastbil . Valg af passende sæt hjul til din lastvogn er ikke så svært , så længe du har en id¨¦ om, hvad du vil i et hjul

Du skal bruge: .
Floor jack
Jack står .
Lug skruenøgle .
Momentnøgle .


1 .
Beslut hvilken størrelse brugerdefinerede hjul , du ønsker at installere på din lastbil . For mini lastbiler , der er større bedre , hvis du ønsker en dramatisk look , men sørg for , at hjulene vil passe på dine specifikke ansøgning . Wheel og dæk butikker som Tire Rack vil normalt være i stand til at sikre, at du vælger den korrekte størrelse hjul og dæk til din mini lastbil .
2 .
Vælg en stil af hjul , som supplerer din lastbil . Måske er det en billets aluminium hjul eller mørkelægges udseende, som du går efter , men prøv at have en idé i hovedet på den stil , når du starter shoppe rundt for hjul . Der er mange steder at finde brugerdefinerede hjul til mini lastbiler , herunder eBay , lokale hjul og dæk butikker , Bilreservedelsforretninger som Pep Boys og store online butikker som Performance Plus dæk.
3 .
Har et dæk butik montere passende størrelse dæk på hjulene , hvis du ikke bestilte det hjul og dæk som en pakke med dækkene allerede er installeret på hjulene . Løsne lug nødder for hjulene . Placer en donkraft under den relevante donkraftbeslag og hæve lastbil . Sænk den ned bukke på alle fire hjørner . Færdig med at fjerne de hjul og sæt dem til side .
4 .
Skub det nye hjul på studs eller line up bolthullerne hvis deres hjul er holdt på med flig bolte i stedet for bolte og møtrikker . Installer alle de lug nødder og spænd dem med en sokkel . Sænk lastbil til jorden og finish stramning af lug nødder med en momentnøgle på kryds og tværs mønster til fabrikantens anbefalede indstillinger . Prøvekør bilen for at sikre, at der ikke er nogen gnide på karosseriet , chassis eller suspension dele .


Relaterede artikler


Ford Explorer stereo fjernelse
hvordan man kan tilslutte en ekstra batteri i en bil
sammenligne bærbare navigationssystemer
hvordan man kan købe en Ford kasse motor
boring vs slagtilfælde : motor
alle terræn vs hele sæsonen dæk
hjemmelavet snorkler til jeeps
hvordan du udskifter Ford Ranger pladser
hvordan du installerer et Rockford amp
hvordan man airbrush en bil bagagerum